Obiectele care nu se țin NICIODATĂ în dormitor. Marian Golea: „Vei atrage singurătatea. Aduc ghinion”

Data publicării:
Sursa foto: Marian Golea, captură video YouTube/ EXCLUSIVE VIP
Descriere foto: Sursa foto: Marian Golea, captură video YouTube/ EXCLUSIVE VIP

Marian Golea a dezvăluit care sunt obiectele din dormitor care atrag ghinionul și singurătatea. 

Marian Golea a dezvăluit care sunt obiectele din dormitor care aduc probleme în cuplu. Cel mai dăunător lucru care poate strica o relație este oglinda, deoarece acesta este o captatoare de energie și aduce o stare negativă în relație. Și pozele pot influența statutul unei relații. 

Marian Golea, despre obiectele care nu se țin NICIODATĂ în dormitor

“În dormitor nu ai voie să ai poze numai cu tine, deoarece atrage singurătatea. Dacă ești bărbat și pui poze numai cu femei, vei atrage mai multe relații și nu vei avea nicio relație stabilă. Trebuie să îți definești foarte bine aspirația, care este familia. Poți să pui poze cu familia ta originală, în care ești tu fericit, dacă nu ai cu altcineva. Nu cu prietenii, deoarece nu îi bagi în același cerc de relații.

Nu este bine să avem oglinzi în dormitor. Pe vremuri, oglinzile erau din metal și atunci când puneai oglinzi în dormitor, aduceai foarte mult element metal strălucitor. Acel element strălucitor se spune că aduce o nouă persoană în relație, în cuplu. Oglinzile nu sunt bune, se spune că multiplică relațiile în cuplu. În același timp, se spune că animalele de companie într-o casă, în special o pisică, înseamnă lipsă de dragoste. Oamenii înlocuiesc dragostea partenerului cu dragostea unui animal. Când veți vedea doi parteneri care au un animal de companie înseamnă că nu mai au foarte multe împreună. Nici păsările nu se țin în casă, mai ales închise într-o colivie. Asta înseamnă că acei oameni vor să-și demonstreze autoritatea. Se pot folosi simboluri cu păsări în pereche, dar nu păsări vii”, a declarat Marian Golea pentru FANATIK.

Obiecte de ținut în dormitor care aduc norocul în relații

Marian Golea a dezvăluit și care sunt lucrurile pe care le putem ține în dormitor și care aduc noroc în relații. Totodată, acesta a mărturisit că este bine să nu ocupăm tot dulapul și să lăsăm spațiu pentru persoana care va apărea în viața noastră. 

“Pentru fetele care sunt în căutare de relații, e bine să aibă un bujor în cameră. E bine să aibă un loc unde să-și dorească să vină cineva. De obicei o fată are un dulap cu prea multe haine.

Întrebarea este, dacă ar veni un partener, unde și-ar pune o haină? Se spune că trebuie să-și elibereze un mic spațiu din dulap, pentru a face loc unui nou venit. Să-i facă loc în viața ei. Sunt multe femei care își doresc relații, dar nu sunt pregătite. În funcție de elementele personale, se calculează ce elemente îi lipsesc. Elementul care lipsește devine element favorabil. Întotdeauna se caută un simbol de dragoste. Aceste simboluri au fost alese datorită statorniciei. Spre exemplu, rățuștele mandarine se știe că trăiesc împreună, iar dacă una dintre ele moare, cealaltă rămâne singură. Mai există un simbol care se numește dubla fericire.

Acest simbol reprezintă uniunea dintre simbolul de fericire chinezesc. Acest simbol a apărut în anii 300-400 și a fost adoptat ca simbol de statornicie. Mai poți aduce doi cocostârci, întotdeauna în pereche. Poți să pui oricare două păsări”, a spus astrologul Marian Golea pentru FANATIK.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel