Elementele Feng Shui care aduc dragostea și fidelitatea în cuplu. Anca Dimancea: „Se pun neapărat în dormitor”

Data publicării:
Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews
Descriere foto: Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, specialist în horoscopul chinezesc, a dezvăluit ce nu trebuie să-ți lipsească din casă, dacă vrei să ai parte de dragoste și echilibru în relație.

Anca Dimancea, specialist în horoscopul chinezesc, a fost invitată în cadrul emisiunii Wownews, unde a dezvăluit care sunt „remediile” ce pot aduce iubirea și fidelitatea în viața de cuplu. Atenție, însă. Specialista spune că aceste remedii vor avea rezultate doar în cazul unei relații realiste, nu acolo unde partenerul nu dă niciun semn că ar vrea să formeze legături sentimentale cu tine.

„Există remedii de aducere a dragostei, a iubirii, a dragostei adevărate. Apoi, există și remedii de a menținere a dragostei în cuplu, însemnând fidelitate, echilibru, a nu avea dorința de a merge să cauți alt partener, există remedii care susțin fidelitatea. Dacă tu îl știi pe partener că a mai plecat de 10 ori și pui acest remediu, nu o să funcționează, pentru că înseamnă că asta e dorința lui lăutrică, să plece. Deci, atenție cum ne dorim, ce ne dorim, trebuie să fim realiști, nu să visăm. Remediile acestea acționează cinstit. Există chiar o amuletă, pandantiv de purtat, pentru a atrage o persoană înapoi”, a declarat Anca Dimancea, specialist în horoscopul chinezesc. 

Citește și: Cea mai norocoasă zi a lunii iunie 2023 pentru fiecare semn zodiacal chinezesc

Elementele Feng Shui care mențin dragostea în cuplu

Există mai multe elemente pe care le poți amplasa în casă, pentru a menține echilibrul și dragostea în relația de cuplu. Acestea trebuie să fie însă amplasate într-un anumit spațiu din locuință, pentru a avea rezultate.

„Pentru relațiile stabile, în care noi ne dorim fidelitate, armonie și bine, principalele sunt rațele mandarine sau din cuarț roz, care e cristalul dragostei. Se pun în sectorul de Sud-Est al dormitorului. Nu e de-ajuns să fie în casă, trebuie să fie în dormitor. Mai este și simbolul dublei fericiri din metal, unde avem Phoenixul și dragonul, simbolul familiei, relației autentice. Trebuie puse 24 de ore pe sare la început, apoi le amplasăm unde am spus. Remediile pentru dragoste se amplasează în dormitor.

Avem și o oglindă de machiaj cu Phoenixul și dragonul care aduce dragostea fidelă. Roșul e legat de noroc și aduce pasiune și dragoste, dar nu toate obiectele trebuie să fie roșii. Mai este un remediu pentru cuplurile căsătorite sau pentru cele care sunt într-un proces de căsătorie, care se numește lacătul căsătoriei fericite și nu neapărat că te ține într-o relație veșnică, dar are dubla fericire și trebuie să stea mereu cu bara în partea de sus. Pentru cuplurile care sunt mai noi într-o relație, pentru echilibrarea ei, lipsă de certuri, este lacătul albastru cu alte simboluri, precum ar fi florile de cireș.”, a continuat aceasta.

Citește și: Horoscop chinezesc cu Marian Golea, pentru luna iunie 2023. Zodiile care primesc avertizări: „Atenție mare”

Nu există un copac care să aducă dragostea

Mai mult, aceasta a ținut și să sublinieze faptul că nu există niciun copac care să aibă efecte miraculoase în dragoste, așa cum cred multe persoane.

„M-a întrebat cineva dacă există un pom cu flori pentru aducerea dragostei. Răspunsul meu este „nu”. Să nu folosiți acei copaci cu cristale, decât copacii cu cristale de citrin, pentru aducerea prosperității, aceia sunt valabili. Restul, tot ce vedeți, este un chici chinezesc care nu ajută la nimic.”, a mai spus ea. 

VEZI și: Horoscop chinezesc pentru luna iunie. Care sunt cele mai norocoase zodii: „Pot veni mulți bani. Este luna cea mai bună din an pentru ei”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel