Metoda inedită prin care Dani Oțil face economie. Gabriela Prisăcariu l-a dat de gol

Data publicării:

Gabriela Prisăcariu a făcut o glumă la adresa soțului său în mediul online, pe care l-a caracterizat drept „zgârcit.”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Toată lumea știe faptul că cei doi se iubesc extrem de mult, însă aceștia nu se ascund niciodată nici de la a face publice anumite detalii mai „private” din cuplul lor. Într-un stil caracteristic, asemenea soțului său, Gabriela Prisăcariu a distribuit o fotografie în mediul online, în care a explicat cum obișnuiește soțul ei să facă economie, în aceste timpuri grele, în care majoritatea românilor se plâng de facturile ridicate. Așadar, frumosul model a postat o fotografie cu băiețelul celor doi, Luca, care era îmbrăcat din cap până în picioare cu haine groase.

”Momentul acela când tati e zgârcit și nu dă drumul la căldură”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram, acolo unde a postat și o fotografie cu cel mic.

„Credeam că o să chelesc”. Clipe de groază pentru Gabriela Prisăcariu, după ce a născut. Problemele de sănătate cu care s-a confruntat soția lui Dani Oți

 

 

Cătălin Oprișan confirmă faptul că Dani Oțil este zgârcit

Nu este prima dată când oamenii se amuză pe seama faptului că Dani Oțil este o persoană mai zgârcită. În urmă cu câteva luni, Cătălin Oprișan a povestit, în cadrul unui roast, cum prezentatorul de la Antena 1 nu mănâncă nici măcar la propriul restaurant, din cauza prețurilor ridicate.

„Oamenii au auzit de multe ori gluma asta, că el nu mănâncă niciodată la el la restaurant pentru că e prea scump. Asta se știe. Chiar nu e atât de zgârcit precum spun oamenii, adică eu știu. După ce a venit popa să-i sfințească restaurantul, Dani a folosit busuiocul ăla la sosul pentru paste.

Nu este chiar atât de zgârcit, are și câțiva angajați. Așa a vrut el să fie, un fel de Simona Halep al restaurantelor. Adică e mereu la servit”, spunea Cătălin Oprișan, într-un roast de la iUmor, în urmă cu ceva timp. 

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a vrut să divorțeze: „Am ajuns acasă aproape în lacrimi”. De unde a pornit conflictul

 

Mihai Bobonete susține faptul că prețurile din restaurantul lui Dani Oțil sunt prea ridicate

Mihai Bobonete a povestit în cadrul podcastului Da Bravo!, unde l-a avut invitat pe Răzvan Simion despre motivul pentru care nu va mai merge niciodată să mănânce în restaurantul lui Dani Oțil. În timp ce stand-upperul povestea întâmplarea, partenerul lui de studio se amuza copios.

"Când a venit nota eu am crezut că tu (Răzvan Simion) și Dani v-ați certat. Am zis atunci că Neatza cu Răzvan și Dani va rămâne doar Neatza cu Răzvan. Mâncasem patru felii de șnitel și oricum șunca aia nu era de la el, era niște salam trimis de la maică-sa și când m-am uitat pe notă: 15.00 de lei. M-am uitat în spate, nu știu cine era acolo, Adrian Ilie și i-am spus: "Băi Adi, ai încurcat notele". Nu eram și noi frații lui Dani? De ce am venit? Am crezut că doar ne arată nota. Când ne-a zis Dani că avem de plătit 15.00 de lei am crezut că am spart ceva când am trecut de la baie, am dat peste frigiderul de vinuri și l-am dat jos. 

Mai ții minte ce mizerie de vin ne-a dat să bem? Că cică e un vin special, că bea doar Papa. Probabil bea Papa după ce-l vomită... și tu mi-ai zis la un moment dat, când mă uitam la vita aia, "Mai ușor", dar eu n-am știut că e calculat la gură. Foarte urât m-am simțit. I-am zis atunci că nu mai vin.", a povestit Mihai Bobonete.

"I-ai zis așa: Data viitoare mă duc la McDonald's că ăia au tobogan.", a spus Răzvan Simion amuzat.

Dani Oțil îi dă replica lui Mihai Bobonete, după gluma despre restaurantul său: „Mi-am pierdut jumătate din clienți”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel