Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a vrut să divorțeze: „Am ajuns acasă aproape în lacrimi”. De unde a pornit conflictul

Data publicării:

Dani Oțil a povestit unul dintre conflictele prin care a trecut cu soția sa recent.

Dani Oțil împărtășește aproape în fiecare ediții a emisiunii matinale pe care o prezintă de pe Antena 1, câte o întâmplare pe care nimeni nu știe din viața sa personală și, mai ales, din viața de cuplu, cu Gabriela Prisăcariu. Așadar, în stilul său caracteristic, adică plin de umor, bărbatul le-a povestit tuturor în direct cum soția sa era la un pas să divorțeze de el. Totul a pornit de la un secret, pe care prezentatorul l-a ținut departe de fostul model. Concret, Puberu, cameramanul emisiunii, l-a rugat pe Dani Oțil să nu spună la nimeni dacă va deveni tătic de băiat sau fată, dezvăluirea fiind făcută de acesta, ulterior. Când a aflat faptul că soțul ei i-a ascuns acest lucru, Gabriela Pisăcariu s-a înfuriat foarte tare.

„M-am și gândit cât să pun la plic la botez. Este secretul pentru care soția mea a vrut să divorțeze. Puberu i-a și zis soției mele: „Dani știe de ceva timp”. Ea s-a întors către mine, m-a tăiat cu sabia din ochi și-a zis: „De unde știi”, i-am răspuns că mi-a spus Puberu, dar mi-a zis să nu zic la nimeni. Și a a zis „Păi da, dar eu sunt nimeni?”. Deci am intrat într-o morfosintactă a limbii români și am decis că negația negării „să nu spui la nimeni” nu e chiar ce credem noi, bărbații căsătoriți, că este. A spus să nu spui la nimeni, dar eu nu sunt nimeni. Și uite așa, am ajuns acasă aproape în lacrimi. Dar eu am ținut un secret, spre deosebire de alții.”, a declarat Dani Oțil, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, de pe Antena 1. 

Gabriela Prisăcariu, criticată aspru de fani, pentru ținuta provocatoare aleasă: „Dincolo de asta, ce te mai definește?”

 

 

Nu este prima oară când Dani Oțil vorbește despre conflictele din cuplu

În urmă cu ceva timp, Dani Oțil a dezvăluit un alt motiv, care a provocat o ceartă foarte mare în cuplul celor doi îndrăgostiți. De data aceea, prezentatorul a fost prea sincer cu partenera sa de viață, lucru care se pare că nu a fost pe placul Gabrielei Prisăcariu. Și atunci, celebrul prezentator TV a adus în discuție divorțul dintre cei doi. În ciuda acestor glume, dragostea dintre cei doi este vizibil foarte mare, formând unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă.

Citește și: Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său: „Tu nu face ca mine, tată”. Ce regrete are prezentatorul TV

”Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai?

Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: ''Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată'', iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (...). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.'', a declarat Dani Oțil, în altă ediție a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Gabriela Prisăcariu, în conflict cu Dani Oțil: „Eu când îți zic să nu mai bei”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience