Metoda inedită prin care Crina Abrudan învinge teama de avion: „Am învățat singură”

Sursă foto: Instagram/ Crina Abrudan
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Crina Abrudan

Crina Abrudan dezvăluie metoda inedită pin care înfrânge teama avion.

Crina Abrudan este una dintre fostele concurente de la Survivor România. Vedeta a recunoscut că are o frică foarte de mare de turbulențele din avion. Cu toate acestea, ea a descoperit o metodă inedită prin care reușește să depășească greutățile unui zbor.

Cum învinge aerofobia

Cu ocazia unui concert Beyonce, vedeta s-a machiat în avion în oglinda de la toaletă. Deși recunoaște că nu prea se pricepe la machiaj, aceasta a făcut tot posibilul să-și așeze ștrasurile. Cu toate acestea, ea consideră că a exagerat puțin cu numărul  ștrasurilor.

”Am fost la Londra, la concert Beyonce și nu puteam să merg la concert fără ștrasuri, așa că am stat vreo jumătate de oră în fața oglinzii ca să îmi aplic niște pietricele negre pe orizontală, pe verticală. Am învățat să-mi pun și singură ștrasuri, dar nu mă pricep la machiaj atât de bine. M-a machiat Alexandra Craescu și de când mi-am pus prima dată ștrasuri așa am rămas, pe sistemul ștrasuri în machiaj. În seara asta cred că am întrecut măsura. Așa de multe ștrasuri nu am avut niciodată”, a povestit fosta concurentă Survivor, pentru ego.

A vrut să evadeze Bucureștiului

Deși nu este o fană înfocată a lui Beyonce, Crina a simțit nevoia unei evadări din cotidian. Acesta a vrut un refugiu de București pentru o perioadă scurtă, iar Londra i s-a părut destinația perfectă.

”Nu mi-am dorit atât de mult să ajung la Beyonce, nu sunt un fan înfocat, nu sunt un fan înfocat al concertelor. Dacă e să fiu un fan înfocat și să vreau cu tot dinadinsul la un concert, aia este Madonna, urmată de Depeche Mode. Am fost deja la concert Madonna, am fost la concert Depeche Mode, dar în toamnă din nou Madonna are concert la Londra așa că deja îmi fac bagajul. Am fost la Beyonce pentru că am avut așa o perioadă mai agitată în ultima vreme și am zis că s-a terminat acea perioadă agitată și hai să fie un weekend la Londra în care să bucur, să mă relaxez și să mă bucur și de spectacol. În ciuda faptului că nu sunt eu un fan înfocat Beyonce, spectacolul este spectacol și a meritat. A fost frumos”, ne-a mai povestit Crina Abrudan, completând că a meritat deplasarea căci și-a depășit recordul la kilometrii parcurși pe jos.”, a punctat vedeta.

A mers 75 de kilometri

Aceasta se mândrește cu faptul că, în patru zile a reușit să parcurgă 75 de kilometri. Londra este cunoscută pentru provocarea pe care o aruncă nu numai vizitatorilor, dar și nativilor, de a parcurge distanțe lungi pe jos.

”În patru zile la Londra am făcut 75 de kilometri pe jos, cu prietenii mei cu care am fost. Am acea aplicație care numără pașii. După patru zile la Londra am vrut să fac un bilanț, am adunat pașii, peste 100.000 și am adunat și kilometrii și erau 75. Cam atât am umblat prin Londra mulțumită lui Beyonce care a avut acolo concert”, a mai spus acesta.

 

Vezi și: Lucrul pe care Crina Abrudan vrea să-l dea uitării. Vedeta refuză să mai discute despre el: "E delicat și foarte personal"„E un subiect delicat și foarte personal”

Vezi și: Ce relație este între Crina Abrudan și soțul ei, Gabi Popescu. Motivul pentru care vedeta merge singură în vacanțe: „Pentru el e mai complicat”

Vezi și: „Nu mai sunt cum eram până acum”. Crina Abrudan, despre dependența de care a scăpat odată cu participarea la Survivor România 2023Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 22 iun 2023, 14:25 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience