Ce relație este între Crina Abrudan și soțul ei, Gabi Popescu. Motivul pentru care vedeta merge singură în vacanțe: „Pentru el e mai complicat”

Data publicării:

Crina Abrudan a dezvăluit ce relație are cu soțul ei, dar și motivul pentru care merge singură în vacanțe. 

Crina Abrudan și-a propus să colinde țara în lung și în lat, după ce s-a retras de la pupitrul știrilor sportive. Vedeta recunoaște că majoritatea vacanțelor și călătoriilor le face singură, deoarece soțul ei nu este adeptul plimbărilor. 

Ce relație este între Crina Abrudan și soțul ei, Gabi Popescu

Crina Abrudan a mărturisit că soțul ei este cel care se ocupă de tunderea gazonului, însă de data aceasta, a decis să cheme pe alcineva care să se ocupe de asta.

„Nu se schimbă schimbarea, dar uite anul acesta, în primăvară, deja a adus pe cineva să tundă gazonul și chiar l-am întrebat cum de lasă pe altcineva, dacă s-a plictisit și mi-a zis că ia o pauză. Deocamdată. Sigur o să mai tundă el gazonul imediat când crește nu e o problemă, dar văd că a mai lăsat grădinăritul din curtea noastră.

Ne-am ocupat puțin de zambilele din curte pentru că miros foarte frumos și am zis să le aranjăm puțin, dar deocamdată e liniște la noi în curte, nu mai renovăm nimic. Să vină soarele și vara și să ne bucurăm de curte”, a povestit Crina, în exclusivitate pentru ego.ro

Motivul pentru care Crina Abrudan merge singură în vacanțe

Crina Abrudan a mărturisit că soțul ei preferă să meargă în vacanțe, dar cât mai aproape de casă. Din acest motiv, multe dintre călătorii, vedeta le face singură. 

„Am fost în Maldive, dar nu cred că o să mai mergem în grabă pentru că este destul de departe pentru soțul meu. Eu aș pleca. Pentru el e mai complicat. Noi am mers în Maldive pentru că am plecat în Dubai și era aproape și așa am zis să mergem câteva zile. Dacă ar fi după mine eu aș călători foarte mult, îmi place să călătoresc, dar nu neapărat să iau fiecare călătorie ca pe o vacanță. Una este vacanța, alta e călătoria. În vacanță e ok să te duci să stai la plajă, la soare, așa într-o călătorie e altceva”, a povestit Crina despre ultima vacanță alături de Gabi Popescu.

„Mie îmi place să călătoresc, să merg în diverse locuri din lume și să văd cum trăiesc oamenii, să aflu mai mult despre cultura locurilor, despre ceea mănâncă oamenii în zonele respective, despre civilizația de acolo, despre istoria lor. Mi-ar plăcea să călătoresc mai mult, dar e mai complicat cu soțul meu”, a recunoscut vedeta. 

Crina Abrudan: „Am parte de peripeții”

Vedeta recunoaște că de fiecare dată când merge singură undeva, are parte de multe peripeții. 

„Eu dacă merg singură undeva clar am parte de peripeții. Adică feriți-vă să plecați undeva cu mine că sigur se întâmplă ceva. Am rămas blocată în Peru două zile pentru că a fost un accident pe aeroportul din Lima și fiind o singură pistă acolo nu decolau și nu aterizau avioane. A trebuit să stau. Așa dacă mergi și zici că vrei să stai în Lima trei zile este ok, știi că stai de bunăvoie.

Dar când stai fără să ai idee când poți să pleci, nu e așa de plăcut. Nu mai aveam răbdare. Nici nu este Lima vreun oraș în care să vezi foarte multe. Deja stăteam de două zile acolo, văzusem ce era de văzut. Când am văzut accidentul respectiv pe aeroport am fost obligată să mai stau două zile jumătate și nu mai aveam stare”, a mai povestit Crina Abrudan pentru EGO.ro, 

„Dar am luat-o la pas așa prin Lima, am căutat pe internet să văd ce aș mai putea să vizitez și m-am plimbat. Am făcut câte 17-18 kilometri pe zi de una sigură. E complicat de mers cu mine într-o vacanță sau într-o călătorie pentru că eu umblu foarte mult”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel