„Nu mai sunt cum eram până acum”. Crina Abrudan, despre dependența de care a scăpat odată cu participarea la Survivor România 2023

Data publicării:

Crina Abrudan a dezvăluit cum a ajutat-o Survivor România să renunțe la una dintre dependențele sale. 

Crina Abrudan este una dintre vedetele care au acceptat provocarea Survivor România 2023. Vedeta a reușit să stea în competiție timp de o lună, fiind eliminată în urma voturilor telespectatorilor. Deși, și-ar fi dorit să rămână cât mai mult timp în competiție, Crina susține că a învățat foarte multe lucruri în urma acestei experiențe și chiar a reușit să scape de una dintre dependențele ei. 

Crina Abrudan, despre dependența de care a scăpat odată cu participarea la Survivor România 2023

Crina Abrudan recunoaște că participarea la Survivor România 2023 a ajutat-o să se descopere, dar și să scape de dependența de telefonul mobil. 

„Las telefonul. Din punctul ăsta de vedere să știi că mi-a făcut bine Survivor-ul. De când m-am întors acasă, telefonul meu stă mai mult timp pe silent, îl scot de pe silent ziua, așa când știu că există posibilitatea să mă caute cineva și să fie important orice telefon, adică anumite segmente din zi nu este telefonul pe silent. Dar seara și în weekend-uri stă mai mult pe silent. Nu mai sunt cum eram până acum, cu telefonul lipit de mână, oriunde merg să-mi iau telefonul”, a declarat fosta concurentă, care a conștientizat că este mult mai benefică discuția directă cu cei din jurul ei decât prin intermediul telefonului mobil.

„Chiar m-am trezit de curând că stăteam în curte cu soțul meu și telefonul îmi era undeva în casă și nici măcar nu m-am sinchisit să merg să-l iau. Am zis că oricine mă caută pot să răspund și peste 10-20 de minute. Sau mai sunt situații în care telefonul meu pe masă sună sau primesc mesaje și soțul meu mă atenționează dar îi zic că mă uit mai târziu. Asta în momentele în care știu că nu este vreo urgență. Deci m-am dezobișnuit un pic de telefon, nu mai petrec atât de mult timp pe rețelele de socializare deși, o dată ieșită din Survivor, aș fi avut multe de spus și de povestit.

După ce am primit telefonul, am mai stat câteva zile acolo în Dominicană, dar nu am fost atât de dornică să-mi petrec timpul stând pe social media. Nici măcar să mă uit la înregistrări, la emisiuni, nici măcar să citesc comentarii, opinii. Chiar în primele zile nu am avut dorința asta. Am făcut-o ulterior, dar înregistrarea emisiunii în care am fost eu nu am văzut-o încă. Am văzut așa pe sărite, dar nu am avut răbdare să stau lipită de televizor. Atfel la Survivor mă uit de când am ieșit de acolo””, a spus Crina Abrudan, pentru ego.ro

Cum s-a pregătit Crina Abrudan pentru participarea la Survivor România 2023

„Am fost la sală de vreo 2-3 ani. Am mers destul de intens. Bine intens pentru mine, nu intens pentru alții. Înainte să plec la „Survivor” nu am apucat să mai merg la sală, adică înainte de Crăciun, spre rușinea mea, dar o să merg acum că vine Paștele. Într-adevăr nu te ajută asta extraordinar de mult în competiție pentru că am văzut și eu când am ajuns acolo că sunt sportivi, sunt oameni care merg la sală aproape zilnic și care acolo nu au dat randament din prima pe traseu. Cel mai important este să te obișnuiești cu traseele alea și să știi cum să le iei, cum să le gestionezi pentru că la început am avut niște probleme și cu coordonarea, cu viteza”, ne-a declarat Crina, care a demonstrat că devenea din ce în ce mai bună la probe.”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel