Lucrul pe care Crina Abrudan vrea să-l dea uitării. Vedeta refuză să mai discute despre el: "E delicat și foarte personal"„E un subiect delicat și foarte personal”

Sursă foto: Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Crina Abrudan este o fire modestă și degajată, dar, cu ocazia unui interviu, fosta prezentatoare TV a recunoscut de ce nu poate vorbi despre un subiect foarte sensibil pentru ea.

Crina Abrudan a vorbit despre unul dintre cele mai sensibile subiecte. Protagonista a fost prezentatoare TV și concurentă la Survior România 2023 și a dezvăluit că, deși demonstrează un comportament degajat și care pare să nu aibă nimic de ascuns, este o întrebare pe care nu ar dori s-o mai primească niciodată. Ea are 45 de ani și a făcut dezvăluiri despre mai multe subiecte din viața acesteia, dar și despre experiențele pe care le-a avut de-a lungul Survivor și nu numai.

Este un subiect sensibil

Fosta prezentatoare TV a menționat foarte clar că nu este de acord ca lumea sau chiar publicul său s-o întrebe de ce nu are copil, sau dacă și-ar dori unul. Fără să dea mai multe explicații, aceasta spune că este un subiect foarte sensibil pentru ea.

„Nu-mi place să mă întrebe lumea de ce nu am un copil și dacă îmi doresc să am un copil și de ce nu am făcut un copil și așa mai departe. Este un subiect pe care nu vreau să-l abordez pentru că este foarte sensibil.”, punctat ea pentru Unica.

Cu cine discută despre acest lucru

Mai departe, protagonista a punctat că este un subiect specific membrilor de cuplu, ceva ce nu poate fi împărtășit nici măcar cu părinții.

„În primul rând consider că este o problemă, e un subiect delicat și foarte personal, adică e un subiect pe care trebuie să-l discute oamenii ăia doi ei între ei, nu cu mama, nu cu tata, nu cu frate, nu cu soră și nu cu publicul, și cu lumea.”, a spus aceasta pentru Unica.

Survivor i-a rezolvat adicția

De asemenea, vedeta a mai avut un interviu potrivit căruia recunoștea binele pe care i l-a făcut participarea la celebra competiție.

„Las telefonul. Din punctul ăsta de vedere să știi că mi-a făcut bine Survivor-ul. De când m-am întors acasă, telefonul meu stă mai mult timp pe silent, îl scot de pe silent ziua, așa când știu că există posibilitatea să mă caute cineva și să fie important orice telefon, adică anumite segmente din zi nu este telefonul pe silent. Dar seara și în weekend-uri stă mai mult pe silent. Nu mai sunt cum eram până acum, cu telefonul lipit de mână, oriunde merg să-mi iau telefonul”, a declarat fosta concurentă, care a conștientizat că este mult mai benefică discuția directă cu cei din jurul ei decât prin intermediul telefonului mobil.

„Chiar m-am trezit de curând că stăteam în curte cu soțul meu și telefonul îmi era undeva în casă și nici măcar nu m-am sinchisit să merg să-l iau. Am zis că oricine mă caută pot să răspund și peste 10-20 de minute. Sau mai sunt situații în care telefonul meu pe masă sună sau primesc mesaje și soțul meu mă atenționează dar îi zic că mă uit mai târziu. Asta în momentele în care știu că nu este vreo urgență. Deci m-am dezobișnuit un pic de telefon, nu mai petrec atât de mult timp pe rețelele de socializare deși, o dată ieșită din Survivor, aș fi avut multe de spus și de povestit.

După ce am primit telefonul, am mai stat câteva zile acolo în Dominicană, dar nu am fost atât de dornică să-mi petrec timpul stând pe social media. Nici măcar să mă uit la înregistrări, la emisiuni, nici măcar să citesc comentarii, opinii. Chiar în primele zile nu am avut dorința asta. Am făcut-o ulterior, dar înregistrarea emisiunii în care am fost eu nu am văzut-o încă. Am văzut așa pe sărite, dar nu am avut răbdare să stau lipită de televizor. Atfel la Survivor mă uit de când am ieșit de acolo”, a spus Crina Abrudan, pentru ego.ro.

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 11 iun 2023, 11:54 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience