Meteo din bătrâni, cu Mihai Voropchievici, pentru toată luna iulie: „Vine o ploaie mare”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video YouTube

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum va fi vremea până la finalul lunii iulie.

Mihai Voropchievici a dezvăluit cum va fi vremea toată luna iulie, potrivit Gromovnicului din bătrâni, o carte care prezice vremea, în funcție de anumite fenomene meteorologice care au loc, precum ar fi tunetele și fulgerele. Dacă la finalul lunii iunie, începutul lui iulie, am putut fi martorii unor furtuni, care au cauzat adevărate dezastre, în anumite părți ale țării, de-acum încolo, vremea se va îmbunătăți, anunță numerologul. Trebuie să ne așteptăm la o vreme caniculară, cel puțin în prima parte a lunii iulie, în care am intrat deja de câteva zile.

"Luna trecută spuneam că s-ar putea să ne pască neșansa ca și luna iulie să ne cam ia la bătaie. Pe 1 iunie a fost ploaie. În schimb, pe 1 iulie şi 2 iulie e bine. Când spunea Gromovnicul bine aşa era. O să fie potop de cald.

De pe 3 iulie până pe 8 iulie, se instaurează un pic de ploaie și se mai dezlănțuie câte un vântișor, câte o vijelie. Pe 9 iulie, în schimb, vremea devine frumoasă. 

În perioada 10-18 iulie, tot bine e.”, spune Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3.

Te-ar putea interesa și: Zodiile lovite de noroc în iulie 2023. Mihai Voropchievici: „Au motive de bucurie în toată luna. Vor câştiga foarte mulţi bani”

Când trebuie să ne așteptăm la o ploaie mare

Canicula va fi întreruptă însă brusc pe 19 iulie, anunță Mihai Voropchievici, când trebuie să e așteptăm la o adevărat furtună. Totuși, fenomenul nu ține extrem de mult, iar răcoarea va fi îndepărtată rapid de un nou val canicular, care se va extinde până la finalul lunii. Așadar, este o perioadă prielnică vacanțelor desfășurate la malul mării.

„Abia pe 19 iulie, se supără cineva și vine o ploaie mare. Noi știm ce sfânt urmează și-l lăsăm în pace (Sf. Ilie). Deci, pe 19 iulie, ploaie mare. 

După aceea, din 20 iulie până la sfârșitul lunii, pe 31 iulie, e o perioadă de foc, de căldură și când ne e prea cald, ne dă Dumnezeu câteva zile de ploaie şi ne răcorește", a mai continuat numerologul.

Citește și: Horoscop RUNE pentru luna iulie 2023. Mihai Voropchievici vine cu vești bune pentru toate zodiile

Prognoza meteo pentru perioada următoare, potrivit ANM

Potrivit prognozei publicate luni de Administraţia Naţională de Meteorologie, se așteaptă o răcire a vremii către finalul acestei săptămâni în majoritatea regiunilor. De asemenea, instabilitatea atmosferică va fi accentuată, în special în perioada 5 - 9 iulie, conform intervalului prognozat pentru perioada 3 - 16 iulie.

În prima săptămână, se estimează că instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată, iar între 6 și 9 iulie vor fi averse pe arii extinse, local însemnate cantitativ. În restul intervalului, aversele vor fi mai restrânse în arie, în special în timpul după-amiezelor.

Prognoza pentru intervalul 3 - 16 iulie a fost realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) din Reading, Anglia, potrivit Agerpres.

VEZI și: Topul celor mai fidele și infidele femei. Mihai Voropchievici spune care sunt zodiile care înșeală cel mai des



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel