Horoscop RUNE pentru luna iulie 2023. Mihai Voropchievici vine cu vești bune pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Astro Fanatik

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni astrale pentru toate zodiile, pentru luna iulie. 

Mihai Voropchevici a dezvăluit horoscopul runelor pentru luna iulie, în exclusivitate pentru fanatik. Numerologul a mărturisit că toate semnele zodiacale vor avea parte de o lună excelentă, însă trebuie să se debaraseze de toate grijile și problemele din viața lor. Totodată, Mihai Voropchevici a precizat că runa lunii iulie este cea mai bună din tot anul, însă trebuie să ținem cont de sfaturile sale. 

Horoscop RUNE pentru luna iulie 2023

Berbecii, în primele două zile ale lui iulie 2023, trebuie să țină cont de anumite aspecte. Trebuie să se impună mai mult ca să își consolideze poziția în societate.

 Taurii ar face bine să se calmeze, să încerce să se liniștească mai mult. Începutul lui iulie nu e bun pentru susținerea unor bătălii, scandaluri.

Gemenii caută noutatea la debutul următoarei perioade. Runa lui iulie 2023 arată pentru nativii de aer că își schimbă domiciliul sau locul de muncă. Racii trebuie să schimbe tactica în rezolvarea anumitor probleme. Nu e indicat să facă totul la fel ca până acum.

Leii pot rezolva o problemă stringentă doar dacă vor comunica și vor accepta sfaturile membrilor familiei. Fecioarele au parte de protecție divină la începutul lui iulie 2023. Au parte de clipe grozave, de răsfăț astral.

Balanțele sunt un pic mai misterioase. Se învăluie într-un aer de mister. Au niște scopuri de atins, au niște țeluri importante în minte. Scorpionii vor avea parte de o suită de schimbări majore pe 1 sau chiar pe 2 iulie.

Săgetătorii a runa ideală pentru iulie 2023! Pentru nativii de foc urmează o perioadă plină de belșug. Iulie 2023 începe cu îndeplinirea tuturor dorințelor.

Capricornii nu au cea mai bună rună. Ei trebuie să se înarmeze pentru greutăți.

Vărsătorii nu trebuie să se întindă mai mult decât le e plapuma. Forțarea norocului va fi în defavoarea lor.

Peștii sunt cam certăreți, cam puși pe harță. Lucrurile se cam complică.

Citește și: Mihai Voropchevici, topul celor mai leneșe zodii: „Mereu au câte o scuză. Sunt și profitori”

Zodiile care trec prin mai multe despărțiri amoroase. Mihai Voropchievici: „Perioade mari de agitație. Mai au și câte o karmă negativă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel