Zodiile lovite de noroc în iulie 2023. Mihai Voropchievici: „Au motive de bucurie în toată luna. Vor câştiga foarte mulţi bani”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Astro Fanatik
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Astro Fanatik

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt nativii pentru care luna aceasta vine cu foarte mult noroc pe diferite planuri. 

Mihai Voropchievici a fost prezent în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de pe Antena 3, unde a dezvăluit care sunt zodiile norocoase, lovite de multe oportunități și noroc luna aceasta. Dacă în trecut, vorbeam despre mai multe zodii norocoase, în 2014 având chiar 8, acum doar 4 persoane se vor regăsi pe lista de mai jos.

Vărsător

Are semne bune, pentru că își doresc reușită, au ce au cu cariera. În luna iulie, nativii Vărsător își vor îndeplini un obiectiv mai vechi și vor avea mai mult succes de pe urma lui. Se vor îndrăgosti de noi oportunităţi, nicidecum de un partener sau o parteneră. se îndrăgostește de toate avantajele pe care i le oferă luna iulie şi de un job mult mai bun. Vărsătorii se pot reîndrăgosti chiar şi de actuala profesie pe care o au, adică până acum au făcut-o cum au făcut-o, dar acum parcă are mai mult spirit de inițiativă, mai multă bucurie de a munci, de a lucra, chiar dacă sunt căldurile așa de mari, contează să te îndrăgostești. Totodată, primesc şi multe avantaje sau oferte avantajoase din diferite zone. Unii dintre ei au şansa să găsească sufletul pereche. 

Leu

A doua zodie care are șanse să mai iasă din anonimat sunt Leii, care au motive de bucurie în toată luna iulie. Vor primi veşti pe care le aşteptau de foarte multă vreme. Poate să fie vorba de o promovare la locul de muncă, pe care o merită din plin sau poate să vină o nouă ofertă de job mult mai avantajoasă, din alte surse, care să le dea o mulțumire sufletească. Pe el dacă nu-l vede toată lumea, are impresia că este considerat un leneș, dar Leul nu este leneș. Va avea parte de mult noroc şi va reuși să facă tot ceea ce-și propune, așa că propune-ți cât mai multe. Este ajutat de astre, inclusiv în plan personal. Sunt şanse mari să cunoască pe cineva cu care să înceapă o relație, doar pentru cei care-și doresc acest lucru.

Taur

Taurii se numără și ei printre nativii norocoși din iulie. Nativii din zodia Taur îşi vor îndeplini unele dorinţe pe care le vor avea de mult timp și se vor simţi împliniţi. Majoritatea dorințelor Taurilor sunt joburi bune şi bine plătite. Au planuri mari şi nu se vor opri până când le vor pune în aplicare, problema este că trebuie să acționeze, pentru că luna iulie are doar un număr de zile. Taurii trebuie să iasă în oraş, vor câștiga mai mulți bani din proiectele lor. Luna iulie este luna perfectă pentru o călătorie.

Scorpion

Scorpionii vor avea nevoie de mult timp pentru a-şi rezolva unele probleme în plan profesional. Luna iulie este cu progrese în carieră. Vor primi şansa de a se implica în proiecte în care vor câştiga foarte mulţi bani. Au şansa de a se cunoaşte mai bine cu partenerul. Încercați să lăsați sentimentele ascunse acolo și să le dați frâu.

Te-ar putea interesa și: Planta care acționează ca un antibiotic natural. Lidia Fecioru: „Este bună pentru tonifierea stomacului, alergii, astm”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel