Topul celor mai fidele și infidele femei. Mihai Voropchievici spune care sunt zodiile care înșeală cel mai des

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video YouTube

Mihai Voropchievici a făcut un horoscop inedit, despre semnele zodiacale fidele și infidele în relații.

Mihai Voropchievici a prezentat topul celor mai fidele și infidele femei din zodiac, potrivit Fanatik.

Berbec

Femeia Berbec e exuberantă, pasională, iar atunci când iubește este gata să meargă în pânzele albe pentru parteneri și iubire. Nerăbdătoare și cu spirit de conducător, ea trebuie să simtă că este curtată fără timiditate și fără ezitări. Ca să ai o femeie Berbec, trebuie să fii curajos și fidel, asta e condiția ei. Dacă partenerul nu reușește acest lucru și nu are nici simțul umorului și nu-i serios și corect, atunci ce să-i placă la el?

Taur

Femeia Taur e foarte fidelă, mai ales atunci când partenerul dă dovadă de siguranță emoțională și financiară, de senzualitate, dar și de confort domestic, e mai greu de scos din aceste tipare. Femeia Taur nu cere prea multe, dar e bine ca partenerul ei să fie calm, să evite discuțiile neprincipiale, deoarece se aprinde foarte repede. Bărbații care cunosc o femeie Taur ar zice că nu vreți să vedeți cum arată ea când se dezlănțuie. Are un apetit sexual mare, are nevoie de mângâieri, de un vin bun, de mâncare bună, plimbări lungi prin pădure și romantism. Dacă nu are parte de romantism, femeia s-ar putea să caute în altă zonă. 

Gemeni

Femeia Gemeni este plină de imaginație și te poate uimi cu dualitatea pe care o reprezintă. Atunci când partenerul nu e pregătit să aibă aventura vieții lui alături de femeia Gemeni, ea nu va sta pe gânduri și va vrea să își exprime senzualitatea și să crească alături de altă persoană. Adică fidelitatea unei femei din zodia Gemeni este condiționată de tot ce înseamnă un bărbat care are simțul umorului, știe să comunice, e harnic, o scoate la plimbare.

Rac

Când spui Capricorn și Rac, vorbești despre aceleași valori. Femeia din zodia Capricorn, cât și femeia din zodia Rac, vor face totul pentru omul pe care îl iubesc. Sunt mămoase, generoase, au grijă de parteneri, dau dovadă de intimitate, dar au nevoie de un partener energic, dispus să stea cu o persoană mai complexă a caracterului, așa cum sunt ele. Le iau la pachet, pentru că nu există diferențe între ele. 

Leu

Sunt considerate printre cele mai fidele zodii la femei. E romantică, senzuală, dar și manipulatoare. Știe cum să atragă toți bărbații în jurul ei. Chiar dacă-i place să fie admirată, atunci când iubește cu adevărat e corectă și o bună gospodină. Are nevoie de multă atenție, afecțiune și de un partener care să-i facă complimente, să-i aducă daruri și să fie un gentleman.

Fecioară

Este foarte fidelă, deoarece nu se implică într-o relație, decât atunci când a analizat toate avantajele și dezavantajale. Nu scapă bărbatul din ochi care corespunde gusturilor ei.

Balanță

Fiind o femeie frumoasă, grațioasă, este curtată de toți. Frumusețea de care se bucură o face să se simtă pretențioasă, deci dacă vrei să intri în grațiile ei, trebuie să-i cunoști dorințele. Dacă îi satisfaci acest plan, este perfect. Partea de familie va reveni partenerului, cedează foarte repede flirturilor, poate deveni ușor infidelă.


Scorpion

Nu se încadrează printre cele mai fidele zodii feminine. Are jocul seducției, radiază, are o personalitate ca un magnet viu, va fi în permanentă la orice mișcare care poate să vină de la un potențial partener. Este o doritoare, vrea să știe, să vadă, să analizeze, îi trebuie în permanență o altă persoană.

Săgetător

Este o zodie imprevizibilă, care are nevoie de multă libertate. Are nevoie de un partener plin de surprize. Este femeia care cucerește, se duce direct la țintă, dacă îi place ceva. Chiar dacă are parte și de eșec, nu o interesează.

Capricorn

O altă femeie considerată foarte fidelă este și femeia Capricorn, dar are o condiție pe care ți-o pune de la început de când ai cunoscut-o: „Sunt fidelă când mi se oferă dragoste adevărată”. Dacă ești aventurier, un călător pasager, care vrei să vii în vizită la ea, nu ai nicio șansă să faci un parteneriat cu ea. E una din cele mai iubitoare și cele mai fidele zodii la femei și nu vrea relații de o noapte. Dă dovadă de echilibru care este greu de perturbat. Fidelitatea pentru ea este ca o icoană.

Vărsător

Este fidelă, până la un punct. În schimb, dacă are un partener gelos, care o acuză nefondat, îl lasă să zică ce are de  spus, iar a doua zi îl înșeală, pentru a-i da o lecție.

Pești

Îi plac poveștile de dragoste pe viață. Atunci când își dorește un partener, poate fi printre cele mai fidele zodii de la femei, dar dacă partenerul o impresionează în permanență, să-i fie suflet pereche.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel