Meniul după care se ghidează Kate Middleton în fiecare zi. Asta mănâncă, pentru a se menține slabă

Data publicării:

Kate Middleton are un meniu foarte bine stabilit, care să o ajute să se mențină într-o formă fizică cât mai perfectă.

Kate Middleton arată impecabil și nu dezamăgește niciodată prin aparițiile sale publice. Ducesa de Wales are cinci mese pe zi, asemenea și altor membri din familia regală, însă nu se îngrașă niciodată. În acest sens, foarte mulți oameni s-au arătat de-a lungul timpului a fi foarte curioși cu privire la planul alimentar pe care-l urmează soția Prințului William. 

Specialiștii în nutriție au analizat astfel acest subiect de interes, au analizat dieta ducesei și au ajuns la o concluzie. Aceștia au făcut asftel publică dieta ducesei, cu ajutorul căreia aceasta reușește să se mențină atât de slabă. 

Cum arată micul dejun al lui Kate Middleton


Experții au dezvăluit că Ducesa de Cambridge este un mare fan al ovăzului, care o menține plină până la următoarea masă și care îi oferă suficient combustibil pentru a participa la evenimentele regale, a face exerciții fizice și a alerga după cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

"Pentru a-și menține silueta de invidiat, Kate combină o alimentație sănătoasă și hrănitoare cu un regim de antrenament consistent de planking și alergare, iar ovăzul poate fi un combustibil excelent pentru exerciții, deoarece eliberează energie pe toată durata antrenamentului", au explicat experții.

De asemenea, aceasta este cunoscută pentru faptul că își prepară singură smoothie-uri pline de antioxidanți.

Acestea conțin deseori un amestec de kale, spirulină, matcha, spanac, afine, creând un amestec delicios care o menține sănătoasă, potrivit express.co.uk.

Noul portret al Familiei Regale, după moartea Reginei Elisabeta a II-a / FOTO

 

Masa de prânz a Ducesei de Wales

Potrivit celor mai importanți nutriționiști, Kate preferă alimentele organice pentru prânz și încorporează cât mai multe ingrediente crude.

Aceștia au spus: "Salatele de pepene verde sunt un element de bază al prânzului lui Kate și includ pepene roz suculent amestecat cu avocado, ceapă, castraveți și brânză feta. Este amestecul perfect de dulce și sărat."

Gustările, nelipsite din meniu

Se pare că Kate are câteva trucuri excelente în mânecă și atunci când vine vorba de satisfacerea propriilor pofte între mese.

Se spune că ea optează pentru:

- Fructe și legume crude, inclusiv fructe de goji

- Popcorn cu puține calorii

- Măsline - ducesa i-a spus chiar odată unui copil de la spitalul Great Ormand Street că obișnuia să mănânce multe măsline când era mică.

"Așa că putem spune cu siguranță că această gustare care scade colesterolul este probabil una dintre favoritele lui Kate", au asigurat experții.

Hainele la care Kate Middleton trebuie să renunțe, din cauza noului titlu: „Va deveni mai formală și mai potrivită pentru poziția ei”

 

Cina soției Prințului Wiliam

Specialiștii spun că ducesa se răsfață la ultima masă din zi cu mâncăruri tradiționale englezești.

Printre acestea se numără friptura de pui preferată a prințului William, pizza, pe care o coace chiar ea, sau paste.

"Sushi este, de asemenea, un mare favorit al lui Kate și al Prințului William, iar ea a făcut unele alegeri îndrăznețe și experimentale când vine vorba de pește, înfruptându-se din sashimi de geoduck sălbatic (o scoică mare de apă sărată) tăiat în felii subțiri", au declarat experții.

"În timp ce familia regală, de regulă, nu consumă fructe de mare în străinătate, în caz de intoxicație alimentară care ar putea întârzia cu câteva zile un turneu regal, este clar că geoduck-ul a fost prea delicios pentru ca Kate să-i reziste!", au completat acesștia.

Desert

Chiar dacă nu este adepta dulciurilor, Kate se mai răsfață cu o budincă de caramel din când în când.

Potrivit fostului bucătar-șef al familiei regale, Darren McGrady, aceasta era preferata ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel