Noul portret al Familiei Regale, după moartea Reginei Elisabeta a II-a / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Familia regală. Foto Instagram/ The royal family
Descriere foto: Familia regală. Foto Instagram/ The royal family

Vezi în articol cum arată noul portret al Familiei Regale, după moartea Reginei Elisabeta.

A fost dezvăluit un nou portret al Familiei Regale a Marii Britanii. În fotografe apar Regele Charles al III-lea, Regina Consoartă și Prințul și Prințesa de Wales, unul lângă altul, scrie Marca.

Această nouă fotografie a fost făcută în noaptea în care Familia Regală a găzduit mai mulți lideri mondiali înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, pe 18 septembrie. Charles al III-lea a fost anunțat oficial ca Rege al Regatului Unit pe 10 septembrie, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Palatul St. James din Londra.

Între timp, William și Kate au fost proclamați prinț și prințesă de Wales de noul Rege, la o zi după ce Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie. Se pare că Țara Galilor este un loc special pentru cuplu, care locuia acolo când s-a născut tânărul prinț George.

Noul portret a fost făcut de Chris Jackson, un fotograf regal de multă vreme pentru Getty, care a surprins momente memorabile, inclusiv unele dintre cele mai faimoase fotografii de la nunta Prinţului şi Prinţesei de Wales (pe atunci Prinţul William şi Kate Middleton).

Vezi pe DC News portretul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel