Hainele la care Kate Middleton trebuie să renunțe, din cauza noului titlu: „Va deveni mai formală și mai potrivită pentru poziția ei”

Data publicării:
Kate Middleton, captură video Youtube/ ITV News
Descriere foto: Kate Middleton, captură video Youtube/ ITV News

Kate Middleton va trebui să facă mai multe schimbări în viața ei, odată cu noul titlu regal pe care îl poartă.

Un expert în modă și regalitate a afirmat faptul că Kate Middleton ar putea fi nevoită să-și schimbe stilul vestimentar pe măsură ce își va prelua noul rol de Prințesă de Wales. Kate va fi următoarea regină, după regina consort Camilla și, odată cu apropierea rolului său de monarh, s-ar părea că există câteva articole vestimentare pe care aceasta nu va mai avea voie să le poarte.

Expertul în modă și regalitate Miranda Holder a explicat că "este probabil că vom vedea cum garderoba ei va deveni mai formală și mai potrivită pentru poziția ei". Stilistul a spus: "Nu este nevoie de un stilist: Ținutele ei imaculate vor rămâne, fără îndoială, suficient de elegante pentru a-i entuziasma pe fanii ei loiali, iubitori de modă".

Cu toate acestea, imaginea lui Kate urmează să evolueze în continuare, "pentru a reflecta această nouă etapă din viața ei regală". Miranda a declarat că, în anii precedenți, "am fost martorii transformării lui Kate într-un stil sofisticat și elegant, pășind cu brio pe linia dificilă dintre regalitate și celebritate, în pantofii ei favoriți de culoare nude", notează cambridge-news.

Porecla pe care Meghan Markle o avea la palat. Așa era numită Ducesa de Sussex de către angajați

La ce articole vestimentare s-ar putea să renunțe Kate

Potrivit specialiștilor, Prințesa s-ar putea să trebuiască să renunțe la pantofii ei preferați, în favoarea unui stil mai formal, împreună cu unele dintre accesoriile ei. Miranda a spus că "accesoriile mai cochete și mai fanteziste, cum ar fi benzile pentru pălării, vor fi eliminate complet în favoarea unor pălării mai impunătoare".

În mod similar, țesăturile feminine plutitoare și imprimeurile, cum ar fi bulinele vor ceda treptat locul unor croieli mai bine croite, în stilul caracteristic al lui Kate, care să îi completează perfect silueta grațioasă.

Prințul William și Kate, prima apariție publică după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Se crede că rochiile cu buline sunt unele dintre preferatele lui Kate, care a fost văzută purtându-le la evenimente importante, cum ar fi ieșirile sale la Wimbledon și la Royal Ascot din iunie. Mai mult, s-a observat deja faptul că aceasta îi transmite stilul său elegant fiicei sale, Prințesa Charlotte.

Tânăra prințesă a fost văzută la funerarii purtând o broșă cu potcoavă - deoarece călăria era unul dintre hobby-urile preferate ale reginei. Psihologul culorilor și directorul de design de la Lick Colour, Tash Bradley, a declarat că Prințesa de Wales adoră rochiile cu buline, deoarece acestea reprezintă alternativa perfectă pentru a echilibra "eleganța și sofisticarea cu bulinele amuzante și accesibile".

Se crede că gențile de ambreiaj vor continua să fie accesoriul preferat al Prințesei de Wales, deoarece acestea adaugă farmec la orice ocazie și, de asemenea, au un limbaj regal propriu.

Preţul câinilor Corgi a atins adevărate recorduri, după moartea Elisabetei a II-a. Cât costă acum un patruped din această rasă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel