Melissa McCarthy a slăbit peste 30 de kilograme cu o dietă simplă. Ce spun medicii despre regimul actriței

Data publicării:

Melissa McCarthy a slăbit 34 de kilograme cu o dietă sănătoasă și simplă. 

Pentru o persoană obișnuită, transformarea unei celebrități în ceea ce privește pierderea în greutate poate fi o sursă de inspirație, dar de multe ori nu este ceva foarte accesibil. Celebritățile au acces la cei mai buni antrenori personali, cursuri de fitness și bucătari experimentați. Este literalmente treaba lor să arate bine, așa că au mai mult timp pentru a se dedica acestui lucru decât o persoană obișnuită. În plus, de multe ori, modalitățile prin care celebritățile pierd în greutate nu sunt de fapt obiceiuri sănătoase de adoptat, cum ar fi restricția calorică extremă sau dietele de modă.


Actrița Melissa McCarthy este excepția de la regulă, atunci cînd vine vorba de diete. Spre deosebire de multe alte celebrități, secretele de slăbire ale lui McCarthy nu au nimic de-a face cu diete nebunești, restricție calorică intensă, sesiuni maraton în sala de gimnastică sau orice altceva de neatins - și totuși a slăbit peste 30 de kilograme în acest proces. 

Dieta cu care a slăbit Melissa McCarthy

McCarthy spune că este împotriva dietelor la modă. De fapt, ea spune că nu ține nicio dietă, concentrându-se în schimb pe consumul de alimente bogate în nutrienți în cea mai mare parte a timpului. Pietrele de temelie ale obiceiurilor sale alimentare includ proteine slabe, fibre, grăsimi sănătoase și multe fructe și legume.

Ce spun experții despre modul în care a slăbit actrița

"Dietele fade nu funcționează pentru o pierdere în greutate de durată, deoarece sunt prea extreme și restrictive pentru a fi durabile", spune Gabbi Berkow, RD, CDN, CPT, dietetician înregistrat și antrenor personal certificat. Din acest motiv, concentrarea pe consumul de alimente bogate în nutrienți în cea mai mare parte a timpului, așa cum face McCarthy, funcționează mai bine. Berkow spune că, pentru a pierde în greutate într-un mod sănătos, ea recomandă consumul de alimente bogate în nutrienți, dar cu un conținut scăzut de calorii, notează Prevention.

Cantitatea ideală de proteine pe care ar trebui să o consumăm

Berkow recomandă consumul a cel puțin un gram de proteine pe kilogram de greutate corporală în fiecare zi, împărțit în mese și gustări cu cel puțin 20-30 de grame de proteine fiecare. "Proteinele abundente sunt esențiale pentru a rămâne sătul și pentru a păstra mușchii, astfel încât greutatea pe care o pierdeți să fie grăsime, nu mușchi", spune ea. Exemple de surse de proteine slabe, precum cele pe care McCarthy le prioritizează, includ peștele alb, fasolea, lintea, carnea albă de pui, iaurtul grecesc și tofu.

Dietele extreme de fac să te simți exclus și îți fac poftă de mâncare

Samantha Cassetty, MS, RD, dietetician autorizat și co-autor al cărții Sugar Shock, spune că nici ea nu recomandă niciodată dietele de modă celor care încearcă să slăbească. "Când cineva urmează o dietă de modă, de obicei se confruntă cu o situație în care regulile de dietă îi fac să se simtă excluși sau să poftească la ceva care este interzis. Și atunci ce se întâmplă? În plus, dietele fad te pot face să fii preocupat de mâncare, iar restricționarea caloriilor poate crește producția de cortizol - un hormon de stres care poate favoriza creșterea în greutate", spune ea, adăugând că acest lucru poate fi atât mental, cât și fizic epuizant.

 

La fel ca Berkow, Cassetty spune că atunci când vine vorba de a pierde în greutate într-un mod sănătos, prioritizarea proteinelor și a fibrelor, așa cum face McCarthy, este esențială. "O strategie care este ușor de pus în aplicare este de a obține proteine ample la micul dejun. Există dovezi că acest lucru ajută la suprimarea apetitului și la reducerea cantității pe care o mănânci mai târziu în cursul zilei, așa că poate săriți peste gustarea obișnuită de dimineață care adaugă sute de calorii la dieta ta", spune ea.

Ea reiterează, de asemenea, importanța de a mânca multe fructe și legume. "Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac oamenii este să nu consume suficiente legume", spune ea. "Încercați să adăugați legume în alimente precum ouăle, pastele și smoothie-urile", citează Prevention. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel