Meghan Markle, dietă regală. Cum arată meniul Ducesei de Sussex

Data publicării:

Viața actriței Meghan Markle s-a schimbat complet în momentul în care a intrat în familia Regală. Cu toate astea, ducesa de Sussex nu a renunțat la câteva obiceiuri alimentare pe care le adoră.

De asemenea, ducesa este o mare iubitoare a gastronomiei și obișnuiește să își prepare singură mâncarea deseori. 


Meghan Markle iubește vinul

Sucesa chiar a declarat pentru Delish că vinul este unul dintre viciile ei. Desigur, ea iubește atât de mult Tignanello, încât și-a numit site-ul său de lifestyle, acum dispărut, după el, dar a precizat că "vara, totuși, când sunt în oraș cu prietenii mei, prefer rosé toată ziua".

Îi place foarte mult apa la prima oră a dimineții

Mai exact, apă fierbinte cu lămâie. În zilele de filmare pentru serialul ei Suits, ea continua micul dejun cu fulgi de ovăz cu banane.

Ocazional bea și sucuri verzi

Meghan consumă sucul verde dacă are poftă de mâncare, dar a precizat că "sucul verde este o filozofie alimentară ca medicament pentru mine". Cu siguranță nu este preferatul ei.

Are o rețetă delicioasă pe bază de açaí


Înainte de a intra în familia regală, originară din California, Meghan a împărtășit rețeta ei de bol açaí cu blogul de gătit Eye Swoon. Ea își completează bolul cu fulgi de nucă de cocos, fructe de pădure proaspete, banane feliate, miere de manuka și polen de albine.

Adoră cartofii prăjiți

"Întotdeauna sper că iau prânzul cu oamenii, ca să putem împărți cartofi prăjiți. Este un grup alimentar preferat pentru mine", a spus Meghan. Da. Ducesa iubește cartofii prăjiți ori de câte ori poate pune mâna pe ei.


Dacă cartofii prăjiți nu sunt de ajuns, ea va face poutine

După ce a petrecut ani de zile în Canada la filmările pentru Suits, Meghan a învățat să gătească poutine. Mozz nu este modalitatea de a completa totul, a spus ea. "Trebuie să scârțâie când muști din ea. Într-adevăr. Cașcavalul ar trebui să scoată un sunet de scârțâit când muști din el sau îl strângi. Așa știi că ai luat tipul potrivit".

Cina este, în general, mai ușoară

Dacă la prânz se dă peste cap, de obicei are "poftă de mâncare" în jurul orei cinei. Ea a numit supa ca fiind o opțiune frecventă pentru mai târziu în cursul zilei.

 

Macaroanele cu brânză sunt  preferatele ei


În timpul unui interviu pentru Eye Swoon, Meghan a dezvăluit că una dintre mesele ei preferate, care o face să se simtă vinovată, este să pregătească o oală de Mac and Cheese. "Arunc niște mazăre congelată în ea și am această masă simplă și lipicioasă, ca de copil", a împărtășit ea.


Este o maestră a grătarului

Ducesei îi place friptura. De fapt, trucul ei mai puțin cunoscut pentru friptură este să stoarcă lămâie peste tot pe carne chiar înainte de a o servi: "Chiar scoate în evidență aroma fripturii".


Și este o excelentă cofetară

În timp ce se afla într-un turneu regal oficial în Dubbo, Australia, Meghan a copt o pâine cu banane cu aspect delicios pentru gazdele ei și ale lui Harry. Potrivit reporterului Rebecca English, pâinea avea în ea chipsuri de ciocolată și un strop de ghimbir.


Nu mai are voie să consume usturoi

Ducesa nu mai are voie să mănânce usturoi, mai ales înainte de vizitele regale. Asta pentru că 1. nu este chiar plăcut să ai respirația urât mirositoare, conform protocolului regal și  2. Regina pur și simplu îl urăște.


Meghan este în continuare regina pâinii prăjite cu avocado

Ducesa de Sussex a adus o parte din rădăcinile sale californiene cu ea peste ocean. Internetul a luat-o razna când prietenul ei, Daniel Martin, a împărtășit pe Instagram o fotografie cu pâinea prăjită cu avocado pe care a servit-o cu ceai.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin)

Nu consumă gluten

Deși este 100% dispusă să încerce paste în locuri noi, ea a arătat că eliminarea glutenului a fost ceea ce a ajutat cu adevărat pielea ei să înceapă să strălucească.


Meghan influențează puternic noua rutină alimentară a lui Harry

Se pare că a renunțat la pizza - un element de bază al vieții sale regale - cu mult înainte de nuntă. De asemenea, se spune că a renunțat aproape în totalitate la carbohidrați, cel puțin până la nuntă.


Puiul prăjit este una dintre specialitățile sale

Poate că rețeta lui Ina Garten pentru pui la cuptor, pe care Meghan a numit-o "un schimbător de joc", a fost cea care a pecetluit înțelegerea cu Prințul Harry. La urma urmei, cuplul regal a declarat că a mâncat acest preparat în noaptea în care s-au logodit.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel