Maurice Munteanu o desființează pe Loredana Groza: „E nulă! Mi-e greață. Ne confruntăm cu un spectacol sinistru”

Data publicării:
Maurice Munteanu, Loredana Groza. Colaj foto Facebook
Descriere foto: Maurice Munteanu, Loredana Groza. Colaj foto Facebook

Maurice Munteanu, critic de modă, a avut o reacție acidă la succesul obținut de Loredana Groza în urma piesei sale de debut în lumea manelelor. 

Loredana Groza a rupt gura târgului cu noua sa melodie, „Bună dimineața.”, la care a colaborat cu un număr impresionant de artiști. 10 nume grele din industria manelelor apar alături de senzuala artistă în videoclipul piesei: Jador, Salam, Costi Ioniță, Culiță, Baboiash, Stefan, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie.

Loredana s-a lansat în MANELE. Artista cântă alături de 10 maneliști celebri / VIDEO

Cum a reacționat Lucian Mîndruță, după ce maneaua lansată de Loredana Groza a ajuns numărul 8 mondial

Videoclipul celor 11 artiști a depășit un milion de vizualizări în doar 24 de ore de la lansare. Multe voci o critică însă pe Loredana Groza pentru debutul în manele. 

Loredana Groza, prima reacție după ce a fost criticată pentru debutul în lumea manelelor. Ce le-a transmis vedeta răutăcioșilor

 

Printre critici se numără și Maurice Munteanu, juratul de la Bravo! Ai stil, care nu vede cu ochi buni debutul Loredanei în manele. 

 


"S-a tot scris despre chestia asta cu Loredana. Au curs râuri și lacrimi despre manele & rasism. Eu nu am nimic cu manelele (chiar dansez în draci, uneori, pe manele), nu am nimic nici cu Loredana (dimpotrivă, îi ador piesele vechi). Dar am, totuși, ceva de zis din perspectiva unui cetățean (care întâmplător e și fashion editor), dar care ascultă și muzică:

1. Loredana e nulă din punct de vedere stilistic. Nulă! Aici nu vreau să aud nimic despre libertatea de a fi tu însuți, gusturi și alte bla-bla-uri. E doar nulă. Nu e nici cool, nici excesivă, nici versaciană, nici experimentală, nici alternativă. E doar nulă.

2. Piesa e nulă. Putea fi o manea explozivă, simpatică, dansantă. Putea să aibă un mesaj. Nu are. E doar nulă.

Nu sunt hater. Dar mi-e greață să văd cum niște alți cetățeni încearcă cu disperare să justifice un produs nul și să scrie pagini întregi despre nimic, crezând că fac societatea mai bună și că luptă pentru toleranță.

În realitate, ne confruntăm cu un spectacol sinistru, spectacol care nu face altceva decât să țopească și mai tare un peisaj țop prin excelență. Romica Puceanu se răsucește în mormânt, săraca. Și, by the way, le dădea clasă! Dacă tot vorbim despre stiluri și ritmuri.", a scris Maurice Munteanu, pe Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel