Loredana Groza, prima reacție după ce a fost criticată pentru debutul în lumea manelelor. Ce le-a transmis vedeta răutăcioșilor

Data publicării:
Loredana, Jador, Salam, Costi, Culiță, Baboiash, Stefan, Nicu Paleru, Adi Valcea, Jan Craiova și Vali Vijelie. Captura foto YouTube
Descriere foto: Loredana, Jador, Salam, Costi, Culiță, Baboiash, Stefan, Nicu Paleru, Adi Valcea, Jan Craiova și Vali Vijelie. Captura foto YouTube

Loredana Groza a avut o primă reacție, după ce răutăcioșii au criticat-o, în urma debutului său în lumea manelelor. Artista le-a transmis și un mesaj.

Recent, Loredana Groza și-a surprins fanii, după ce scos o piesă  alături de faimoși cântăreți, precum Costi Ioniță, Jador, Florin Salam, Florin Baboi, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Ștefan de la Bărbulești, Jean de la Craiova și Vali Vijelie, ffăcându-și astfel debutul în lumea manelelor.

Melodia a ajuns deja numărul unu în trending și face furori. Printre comentariile în care fanii au apreciat-o pe Loredana Groza pentru piesă, au fost și multe critici la adresa artistei.

Loredana Groza a postat un mesaj pentru răutăcioși pe rețelele de socializare

Loredana Groza i-a pus imediat la punct pe cei care s-au grăbit să o critice. Aceasta nu le-a adresat cuvinte urâte, ci un mesaj de suflet în care își exprimă pasiunea pentru muzică și faptul că  muzica este, de fapt, un limbaj universal, astfel că poate adopta oricând orice stil, cu plăcere.

„Muzica este iubire! Muzica este #Fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limba, culoarea pielii, conturi in banca... de fiecare data am cantat cu placere orice gen muzical. Am fost primul artist din Romania care a facut crossover cu hip hop, muzica lautareasca, folclor, gypsy music, electro, trap... reusind sa scot din underground, in atentia marelui public, artisti si stiluri muzicale diferite. De fiecare data ma implic total, cu pasiune, in orice proiect. Le multumesc fanilor mei si tuturor pentru ca m-au facut sa ma simt ca o regina”, a scris Loredana Groza pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel