Cum a reacționat Lucian Mîndruță, după ce maneaua lansată de Loredana Groza a ajuns numărul 8 mondial

Data publicării:
Lucian Mîndruță, Loredana Groza, colaj/ sursa foto, Facebook
Descriere foto: Lucian Mîndruță, Loredana Groza, colaj/ sursa foto, Facebook

Loredana Groza s-a lansat în manele. Piesa a strâns peste 1 milion de vizualizări în doar 24 de ore. 

Loredana Groza a lăsat pe toată lumea uimită cu ultima sa colaborare muzicală. Vedeta a scos o piesă alături de cei mai apreciați maneliști ai momentului: Jador, Salam, Costi, Culiță, Baboiash, Stefan, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie. „Fericire” a strâns peste 1 milion de vizualizări în doar 24 de ore de la lansare. 


Lucian Mîndruță, reacție la succesul imens pe care l-a avut maneaua lansată de Loredana Groza în colaborare cu 10 maneliști cunoscuți. 


„Maneaua Loredanei e numărul 8 mondial în trenduri.

De ce, o ascultă tot universul? Nu. Probabil că doar românii o ascultă. 

Însă "trending" arată VITEZA cu care se răspândește o melodie, iar asta e numărul 2 în România în mai puțin de 24 de ore. 

În plus, românii care au ascultat-o în Italia au dus-o acolo pe locul 22, iar cei din Germania au pus-o pe 11 în acea țară.

Așa aflăm câți suntem și pe unde...”, a scris Lucian Mîndruță pe Facebook. 

 

 

Loredana Groza este foarte fericită pentru succesul pe care îl are noua ei piesă și a ținut să le mulțumească celor care o susțin și care au reușit să facă din această colaborare un imens succes. 


„Muzica este iubire! Muzica este #Fericire!

Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă... de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap...reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect.

Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină”, a scris Loredana Groza pe pagina ei de Facebook. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel