Maurice Munteanu, martorul unei scene brutale: „Te nenorocesc, te joc în picioare!”. Reacția criticului de modă

Data publicării:

Maurice Munteanu a relatat o întâmplare violentă la care a fost martor.

Recent, criticul de modă a fost martorul unei scene brutale, chiar la locul de joacă din apropierea casei sale. Acesta a surprins reacția violentă a unei bunici, după ce nepoțelul a căzut și s-a lovit. Potrivit juratului de la Bravo, ai stil, femeia s-ar fi răstit la copil și i-ar fi aplicat câteva corecții fizice, ca pedeapsă că nu a fost atent. 

Maurice Munteanu trage un semnal de alarmă și le transmite femeilor care educă micuții în acest fel că îi vor distruge. 


„În timp ce mă îndreptam discret către un și mai discret magazin de cartier, aud un urlet. Mă uit discret în dreapta și, în incinta unui loc de joacă pentru copii, văd un băiat de vreo 5 ani care se împiedicase alergând și care, cel mai probabil, se julise la genunchi. Nimic mai firesc! 
Nu trec 2 secunde și aud un alt urlet. De data aceasta unul războinic! "Ionuț, te nenorocesc, te joc în picioare!". Și spre băiat se îndreaptă o doamnă, probabil bunica. Zdrang! Îi arde o scatoalcă care îi zdruncină copilului karma. Copilul începe să urle și mai tare. "Aaaa, îți bați joc de mine?". Și îi mai arde una, de data asta decisivă, să fie sigură că lecția de parenting a reușit și azi. 
Îi distrugeți, doamnelor! De mici! Îi faceți pachet. Ei, la rândul lor, vor face la fel și iată cum se instalează discret dezechilibrul”, a povestit Maurice Munteanu pe Facebook. 

Maurice Munteanu, acuzat că s-a operat la stomac: “Hello, ați înnebunit!?”. Dieta prin care a reușit să slăbească


Maurice Munteanu: „Sexualitatea nu este o alegere, este un instinct”

Maurice Munteanu a vorbit deschis despre orientarea sexuală pe care a adoptat-o încă din copilărie.


Maurice Munteanu a fost invitat în cadrul podcastului „Te ascult cu Ilinca Vandici”, unde a dezbătut un subiect extrem de controversat din țara noastră, schimbarea orientării sexuale. Fashion editorul a descoperit acest lucru la o vârstă extrem de fragedă, când încă nu știa exact cum să-l trateze. Chiar dacă a avut extrem de mult de suferit din cauza aceasta și a fost victima bullyingului ani la rând, Maurice Munteanu spune că orientarea sexuală diferită nu este o alegere, ci este un instinct pe care pur și simplu îl identifici la un moment dat, din cauza diferiților factori.

„Trecând printr-o serie de experiențe din perioada postcomunistă, când accesul la informație nu era atât de prezent. Mi-am dat seama mai târziu că acele lucruri nu aveau legătură cu mine, ci cu ei și cu fricile lor. Dar, copil fiind, nu aveam de unde să știu. Mi-am descoperit sexualitatea înainte de adolescență, fără să-mi dau seama ce mi se întâmplă. A fost o chestie firească, în vacanță la mare, eram foarte mic și mă atașasem foarte mult de un băiat din grup, față de care simțeam un fel de emoție. Habar nu aveam ce însemna, eram destul de mic. Dar asta era. A fost o perioadă frustrantă. Există oameni, care cred în continuare că sexualitatea este o alegere, când aud aberația asta îmi crește tensiunea. Eu acum sunt o persoană matură, dar mă gândesc la tineri care suferă enorm din cauza asta. Mai este și biserica implicată. Cunosc tați hoți, alcoolici, care și-au abuzat familia, copiii, dar care duminica, la biserică, își făceau cruce și spuneau „Jos homosexualii”. Haide să punem în balanță aceste lucruri. Sunt niște cetățeni needucați, dar generații întregi de tineri nu au această datorie de a fi condamnați din pricina orientării lor sexuale, pe care nu ei o ales. Nu îmi aleg orientarea sexuală, e o chestie pe care am simțit-o, un  instinct primar.”, a declarat Maurice Munteanu în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici. 

Florin Zamfirescu răspunde acuzațiilor făcute de Maurice Munteanu: „Ce vină am eu dacă el s-a simțit, vezi Doamne, lezat?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel