Maurice Munteanu rupe tăcerea despre Mihaela Rădulescu, la 7 ani după conflictul pe care l-au avut: „M-a dezamăgit foarte tare”

Data publicării:
Sursa foto: Maurice Munteanu și Mihaela Rădulescu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Maurice Munteanu și Mihaela Rădulescu, instagram/ colaj foto

Maurice Munteanu a vorbit despre Mihaela Rădulescu, după ce, în urmă cu 7 ani, cei doi au avut un conflict din cauza unor afirmații făcute de diva de la Monaco.

Maurice Munteanu a fost invitat la emisiunea online „Fiță cu Adiță”, juratul de la „Bravo, ai stil!”, acolo unde a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Mihaela Rădulescu în urmă cu șapte ani. Mai exact, în anul 2015, vedeta a făcut câteva afirmații care au deranjat comunitatea gay. Atunci, fashion editorul a reacționat la afirmațiile făcute de diva de la Monaco.

„Acum câteva zile m-ai făcut anormal. Ce înseamnă anormalitatea, Mihaela? Încercai să explici unei naţii cu o istorie improbabilă care sunt reperele maternităţii, din punctul tău de vedere. Aruncai, la scenă deschisă, concepte precum moralitatea. Şi am să te întreb acum, în aprilie 2015, ceva ce nu te-am întrebat niciodată. Ce crezi tu, de la înălţimea balconului tău închiriat din Monaco, ce înseamnă normalitatea?”, scria stilistul Maurice Munteanu pe blogul său, după declarațiile Mihaelei Rădulescu.

Maurice Munteanu: „M-a dezamăgit foarte tare”

La șapte ani de la conflictul cu Mihaela Rădulescu, Maurice Munteanu a fost întrebat dacă s-ar împăca cu vedeta. Acesta a mărturisit că este în continuarea dezamăgit.

„Nu consider că m-am certat. A fost un fel de scrisoare deschisă pe care eu am trimis-o către ea și pe care am publicat-o. M-a dezamăgit foarte tare. Tu, ca om, ca jurnalist să vii să declari enormitățile alea mi se pare crunt”, a precizat Maurice Munteanu în emisiunea „Fiță cu Adită”. 

Fashion editorul nu s-a putut abține și a făcut câteva remărci răutăcioase la adresa Mihaelei Rădulescu. 

„Și pe mine, Mihaela, mă deranjează teribil femeile care arată ieftin. Te-ai întrebat, în penumbra balconului din Monaco, că poate și pe mine, anormalul, mă deranjează pantofii tăi cu platformă? Sau rochiile penibile în care îți îndeși sânii 3D? Te-ai întrebat, vreodată, ce va spune băiatul tău după ce va vedea înregistrări video cu o mama care se tăvălește și urlă a disperare și atenție? Te-ai întrebat, oare, că va cataloga asta drept anormalitate?”, scria Maurice pe blogul său.

Afirmațiile făcute de Mihaela Rădulescu

„Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minoritaţi să fie respectate în egală măsura cu drepturile unei majorităţi.

Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe…la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că vă bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morală anume, solidă şi dreaptă”, scria Mihaela Rădulescu pe blog-ul său, în anul 2015

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel