Marius Manole, motivul pentru care nu s-a căsătorit încă: „În zilele noastre, cred că e greu”

Data publicării:
Marius Manole, sursa foto Instagram
Descriere foto: Marius Manole, sursa foto Instagram

Marius Manole este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Ce spune actorul despre viața de burlac și motivul pentru care nu a ajuns încă în fața altarului?

Marius Manole uimește pe toată lumea cu energia lui. Chiar dacă a împlinit vârsta de 42 de ani, celebrul actor spune că nu are de gând să renunțe la viața de burlac. Acesta afirmă că se bucură atunci când vede oameni care se iubesc chiar și după mulți ani de relație. Dar ce spune artistul despre viața lui amoroasă, suflete pereche și dragoste necondiționată?


„Proooooost, foooarte prooost. Acum nu cred în nimic. Mă bucur când întâlnesc oameni care sunt de niște ani împreună și încă se iubesc. Eu încă…”, a declarat Marius Manole într-un interviu în exclusivitate pentru viva.ro.

 

Marius Manole a făcut dezvăluiri neștiute despre dependența de droguri: ”Mi-aș vinde casa și dinții”


Marius Manole spune că vremurile s-au schimbat, iar relațiile nu mai sunt aceleași ca în trecut. Ce crede actorul despre monogamia în cuplu și relațiile din prezent?


„În zilele noastre, cred că e greu. Sunt alte vremuri. Avem țeluri diferite și avem multe traume din copilărie. Nu știm să le gestionăm și clacăm”, a mai spus actorul. 

 

Marius Manole, mărturisiri dureroase. Traumele care nu-l lasă să fie fericit: „Capul plecat sabia nu-l taie! Iubirea mi-a lipsit dintotdeauna, din copilărie”


Marius Manole spune că și-ar dori să fie mai egoist și să iubească lucrurile mici din viața sa. Actorul și-ar dori să se iubească pe sine mai mult și să aibă grijă cu timpul său. Chiar dacă de-a lungul timpul acesta spune că a avut momente când a căzut, Marius Manole susține că puterea de a ne ridica, vine din interior. 


„Știu, sună ciudat, dar aș vrea să fiu mai egoist. Cu timpul meu, cu energia mea. Aș vrea să mă iubesc mai mult și să nu mă afecteze multe lucruri. Aș vrea să fiu mai consecvent. Sigur că a fost acel moment. Au fost mai multe chiar. Cu toții avem momente de cădere. Norocul e că de fiecare dată ne ridicăm. Puterea e încă la noi”, a mărturisit Marius Manole pentru sursa citată. 

 

Marius Manole, plin de datorii și la un pas de alcoolism: „Am trăit toată viața pe caiet”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel