Marius Manole, mărturisiri dureroase. Traumele care nu-l lasă să fie fericit: „Capul plecat sabia nu-l taie! Iubirea mi-a lipsit dintotdeauna, din copilărie”

Data publicării:
Marius Manola, foto Facebook
Descriere foto: Marius Manola, foto Facebook

Marius Manole este un actor extrem de apreciat, care se bucură de aplauze atât la teatru, cât și în online. Actorul mărtrisește însă că nu se simte fericit și crede că traumele din copilărie îl sabotează și azi. 

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Marius manole și-a deschis sufletul și a vorbit despre cât de greu i-a fost în copilărie și despre cât de tare s-au chinuit părinții lui. Actorul spune că de acolo și-a însușit niște lecții care l-au sabotat ani la rînd. 


„M-au crescut cu principiul acesta, «capul plecat sabia nu-l taie!». Ceea ce m-a terminat ani buni. Nu știu dacă m-a terminat, dar poate m-a ajutat să fiu revoltat toată viața, pentru că părinții mei toată viața au fost asupriți de sistem. Trăiau cu o frică îngrozitoare, să nu fie sancționați, să nu fie dați afară… Am urât lucrul ăsta, că nu erau niște oameni liberi… Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta. Meritau ceva mai bun!”, a spus Marius Manole la Kanal D.

Traumele din copilărie l-au marcat profund pe actor, care afirmă că nu este fericit. 


„Nu… De-adevăratelea nu. Poate că e ceva în mine care nu-mi dă voie să fiu fericit neapărat. Îmi lipsesc niște lucruri.

Sigur că mă bucur de tot succesul pe care l-am avut și pe care încă îl am, m-am bucurat de dragostea oamenilor și mă bucur în continuare, nu înțeleg foarte bine de ce mă iubesc oamenii, dar fericit….

Sunt momente mici de fericire pe care le-am trăit: după o premieră care mi-a ieșit foarte bine sau după o întâlnire foarte frumoasă în teatru, dar fericit de-adevăratelea – și chiar m-am gândit la asta în ultimele zile- nu. Sincer, nu știu să spun punctual ce-mi lipsește. Poate că cea mai mare lipsă e iubirea. La mine asta a lipsit dintotdeauna, din copilărie”, a mai mărturisit Marius Manole în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel