Marius Manole a făcut dezvăluiri neștiute despre dependența de droguri: ”Mi-aș vinde casa și dinții”

Data publicării:
Marius Manole, PROTV
Descriere foto: Marius Manole, PROTV

Marius Manole și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai mare viciu al lui, dar și  despre dependența de droguri.

Marius Manole este unul dintre marii actori ai tinerei generații. Acesta este urmărit și apreciat de milioane de români din toate colțurile țării. Recent, artistul a fost invitat în cadrul podcastului cântărețului Damian Drăghici, unde a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața lui.

Marius Manole a dezvăluit că s-a confruntat u dependența de alcool și nicotină, de care a scăpat foarte greu, cu ajutorul Divinității. Cu toate că se consideră a fi un om vicios, actorul mărturisește că nu s-a atins niciodată de droguri, deoarece i se pare un drum mult prea periculos, din care se teme că nu ar putea găsi o cale de ieșire.

"Eu sunt un om foarte vicios. De aia nu mă apuc de droguri. Eu dacă mă apuc de droguri, gata, s-a terminat. Într-un an am închis șandramaua, am vândut casa, mi-am vândut dinții, mi-am vândut tot, și fața. M-am luptat cu fumatul, mă lupt cu fumatul în continuare, deși, mă las câte patru ani, iar mă apuc. Sunt așa.

Cu alcoolul…am fost în prag de alcoolism. Noroc că m-a salvat nu știu cine (uitându-se în sus, spre Divinitate). La droguri nu am curaj, pentru că mi se pare ceva foarte, foarte riscant.", a spus Marius Manole,  în cadrul podcastului cântărețului Damian Drăghici

Actorul a mărturisit că încearcă să adope pe cât posibil un stil de viață sănătos.

"Mi-e drag să trăiesc sănătos. Îmi place, de la vârsta asta îmi place. Înainte, cumva, aveam senzația că îți ia din creativitate, că nu mai ești artistul ăla, dacă nu ești beat.

Să te vadă lumea că te chinui, că ai cearcăne, că ești mort de oboseală, că te doare ficatul. Acum mi se pare creativ să fii cu mințile întregi”, i-a mărturisit Marius Manole lui Damian Drăghici, în cadrul podcastului său de pe Youtube.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel