Marius Manole, plin de datorii și la un pas de alcoolism: „Am trăit toată viața pe caiet”

Data publicării:
Marius Manole, PROTV
Descriere foto: Marius Manole, PROTV

Marius Manole a vorbit despre neajunsurile cu care s-a luptat toată viața sa și despre viciile care au fost la un pas să-l distrugă. 

Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, Marius Manole a vorbit despre cele mai negre episoade din viața lui, despre neajunsuri, datorii, dar și despre traumele copilăriei. 


'Toată viața am trăit pe datorie, am trăit toată viața pe un caiet. Am datorii peste tot. Mie nu mi-e frică de datorii, îmi place să am datorii. Asta e! Eu sunt și singur, nu am copii, nu moare nimeni dacă n-am ce mânca. Am datorii: la bancă, la aia, la aia. Mi-am cumpărat ce am vrut, am investit în ce am vrut, risc ce vreau. Până la urmă știi cum e, vorba aia: Cu frică sau fără frică, tot acolo ajungem! Bogați sau săraci', declară Marius Manole în Podcastul lui Damian Drăghici.

Mai mult, actorul a mărturisit că a fost la un pas să devină alcoolic. Norocul lui a fost o persoană apropiată care i-a fost alături în acea perioadă neagră. 

'Eu sunt un om foarte vicios, de aia nu mă apuc de droguri. Eu dacă mă apuc de droguri, mi-am vândut tot: casa, dinții, fața, tot. Mă lupt cu fumatul în continuare, cu alcoolul – eram în prag de alcoolism, noroc că m-a salvat cineva…', mai povestește Marius Manole



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel