Marius Manole, factură de 7000 de lei la energie electrică. Actorului nu i-a venit să creadă: „Eu cred că plătesc pentru Casa Poporului”

Marius Manole a publicat o imagine cu ultima factură primită.

Marius Manole are de plătit 7.518 lei pentru energia electrică. Actorul a postat o fotografie cu factura primită, care parte a fi o regularizare.


„Mi-a venit factura de la Enel România .Eu cred ca platesc pentru Casa Poporului. 7000 kw .. Mai sa fie!
Si nu e gluma”, a scris actorul în dreptul imaginii. 

 

Actrița Elena Voineag a comentat la postarea actorului și a mărturisit că se află în aceeași situație. Mai mult, factura ei a venit un pic mai mare decât cea a colegului său. 

 

„Asemenea. Dar doar cu un adaos de 1000 ron intr-un apt nelocuit un an. Raspunsul oficial dupa muuulte luni de sesizari a fost ca practic “desi ei nu pot dovedi care era consumul cand au schimbat contoarele in lipsa mea , pt ca NU le apare in sistem, eu tot trebuie sa platesc.” Mizerabil”, a scris Elena Voineag pe Facebook.

 

Oana Pellea s-a arătat și ea șocată de suma pe care o are de plătit actorul; „E regularizare? Nu poate sa fie suma asta!”, a scris aceasta în secțiunea de comentarii.

„Platesti regularizare pe 20 DE LUNI…dupa ce ai achitat integral factura lunar? Daca nu e o greseala … e … o greseala!”; a completat aceasta ulterior.

 

Răspunsul furnizorului

 

Actorul a primit un răspuns de la furnizorul de energie electrică în secțiunea de comantarii, pe Facebook:

 

„Bună dimineața, Marius Manole, mulțumim pentru sesizare. Aceasta este o factură de regularizare, verificăm încă o dată și revenim cu informații. Până când vom finaliza aceste verificări, factura va fi suspendată de la plată”, a fost răspunsul furnizorului. 

 

Oana Roman a răbufnit după ce a primit factura la energia electrică. Cât are vedeta de plătit: „Niște nemernici”

 

Dana Budeanu, revoltată după ce a văzut factura la curent a părinților ei: „Nu au nici aer condiționat”

Dana Budeanu a depus o reclamație la ANPC, după ce a aflat ce facturi au primit părinții ei. Facturile datează din vară, iar părinții vedetei le-au plătit deja, fără știrea ei, cât timp aceasta era în vacanță. Tatăl creatoarei de modă a plătit, în total, 65.000 lei, în condițiile în care nici măcar nu au aer condiționat în casă. 


„Am găsit o factură de 31 de milioane și alta de 34 de milioane, în mijlocul verii. (...) Aceste facturi nu sunt ale noastre. Noi plătim iahturi, noi plătim vile, noi plătim vacanțe, noi școli în străinătate, noi plătim miliarde pentru niște băieței deștepți. (...)  Părinții mei nu au aer condiționat. Nu suportă, nu au. Locuiesc într-o casă în care au plătit până la factura asta între 400 și maxim 600 de lei. Și s-au trezit brusc cu aceste facturi. Am depus reclamație la ANPC, am sunat la Enel. 

(...) Nu există nici o justificare, nici o directivă europeană. Noi dăm pe dinafară de curent. Revoluție înseamnă să îți faci singur dreptate, respectându-ți drepturile într-o societate. Eu cred că românii nu vor mai plăti facturile. Propun ca europenii să vină să stea la noi ieftin, cu căldură, apă caldă, la prețuri mici. Pe tatăl meu nu-l mai sperie nimic. N-a vrut să mă deranjeze din vacanță.


S-au dus și au plătit aceste facturi. Mama a înnebunit, a avut tupeu să aibă mașină de spălat în 2022”, a declarat Dana Budeanu la România TV

Cum să reduci consumul de energie electrică și gaze. Alex Gavrilescu, arhitect Visuri la cheie: „Am reușit să scad costurile la jumătate în consum” 

 

Dorian Popa, factură uriașă la energia electrică

Facturile la energie electrică și gaze le dau mari bătăi de cap și vedetelor. Printre acestea se numără și Dorian Popa, care a dezvăluit că a fost șocat în momentul în care a văzut factura la energia electrică. Mai exact, artistul trebuie să achite o sumă de peste 8.500 de lei.

„Am știut eu de ce nu merg în concediu”, a scris artistul pe pagina de Instagram, unde a distribuit și o imagine cu dovada.

 

Ruby, factură uriașă la energia electrică

Ruby a dezvăluit care a fost cea mai mare factură pe care a primit-o la energia electrică. Deși susține că face economii și stinge întotdeauna lumina pentru a reduce consumul, artista primește facturi destul de mari.

„Mie cine să-mi stingă lumina? Lumina e stinsă la noi de fiecare dată, să știi. În dormitor e stinsă lumina, e televizorul aprins”, a răspuns artista la Antena Stars. 

Care a fost cea mai mare factură pe care a primit-o la energia electrică

Vedeta a mărturisit că cea mai mare factură a fost de 1.500 de lei. Totodată, artista a precizat că, de multe ori uită să plătească și după are un șoc când vede suma care se strânge.

„Vreo 15 milioane (n.r lei vechi) cred că am văzut zilele trecute. Cam așa șocuri am eu mereu. Că noi uităm să plătim câte o lună, două, trei și se adună”, a dezvăluit Ruby.

Ruby a recunoscut că nu este o fire cheltuitoare, dar cu toate astea pierde foarte mulți bani și nu știe pe ce. 

„Cheltui foarte mult și nici nu știu, îmi dau seama la un moment dat. Și pe nimic. Adică eu nu ies în oraș, nu mănânc la restaurante, nu ies în cluburi. Nu știu pe ce cheltui”, a mai explicat Ruby.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 16 sep 2022, 10:13 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience