Oana Roman a răbufnit după ce a primit factura la energia electrică. Cât are vedeta de plătit: „Niște nemernici”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, instagram

Oana Roman a răbufnit, după ce a primit o factură uriașă la energia electrică. 

Facturile la energie electrică și gaze le dau mari bătăi de cap și vedetelor. Printre acestea se numără și Oana Roman, care a răbufnit, după ce a primit factura la energia electrică. Vedeta acuză firma de electricitate pentru că își bat joc de oameni. Mai mult decât atât, vedeta susține că transmite indexul lunar, dar cu toate astea prețurile sunt umflate cu de trei ori mai mult. 

„Își bat joc. Eu trimit index lunar. Nu calculează la timp. Emit factura apoi o anulează și mi dau zero apoi luna următoare pun de 3 ori suma . Fură ca în codru și fac ce vor ei. Niște nemernici”.

„Mi au trimis acum 2 luni o factura de o suma apoi au anul-t o apoi luna asta a venit pe 2 luni, suma de 3 ori și tot așa”, a mai adăugat vedeta, care nu întrevede o speranță că lucrurile se vor schimba. Ea a tras și un semnal de alarmă: „e începutul sfârșitului dacă nu se trezește nimeni!”, a declarat Oana Roman pentru Evz.

Dana Budeanu, revoltată după ce a văzut factura la curent a părinților ei

Dana Budeanu a depus o reclamație la ANPC, după ce a aflat ce facturi au primit părinții ei. Facturile datează din vară, iar părinții vedetei le-au plătit deja, fără știrea ei, cât timp aceasta era în vacanță. Tatăl creatoarei de modă a plătit, în total, 65.000 lei, în condițiile în care nici măcar nu au aer condiționat în casă. 


„Am găsit o factură de 31 de milioane și alta de 34 de milioane, în mijlocul verii. (...) Aceste facturi nu sunt ale noastre. Noi plătim iahturi, noi plătim vile, noi plătim vacanțe, noi școli în străinătate, noi plătim miliarde pentru niște băieței deștepți. (...)  Părinții mei nu au aer condiționat. Nu suportă, nu au. Locuiesc într-o casă în care au plătit până la factura asta între 400 și maxim 600 de lei. Și s-au trezit brusc cu aceste facturi. Am depus reclamație la ANPC, am sunat la Enel. 

(...) Nu există nici o justificare, nici o directivă europeană. Noi dăm pe dinafară de curent. Revoluție înseamnă să îți faci singur dreptate, respectându-ți drepturile într-o societate. Eu cred că românii nu vor mai plăti facturile. Propun ca europenii să vină să stea la noi ieftin, cu căldură, apă caldă, la prețuri mici. Pe tatăl meu nu-l mai sperie nimic. N-a vrut să mă deranjeze din vacanță.


S-au dus și au plătit aceste facturi. Mama a înnebunit, a avut tupeu să aibă mașină de spălat în 2022”, a declarat Dana Budeanu la România TV

Dorian Popa, factură uriașă la energia electrică

Facturile la energie electrică și gaze le dau mari bătăi de cap și vedetelor. Printre acestea se numără și Dorian Popa, care a dezvăluit că a fost șocat în momentul în care a văzut factura la energia electrică. Mai exact, artistul trebuie să achite o sumă de peste 8.500 de lei.

„Am știut eu de ce nu merg în concediu”, a scris artistul pe pagina de Instagram, unde a distribuit și o imagine cu dovada.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel