Monica Tatoiu, fază tare. I-a căzut proteza dentară în direct în timp ce se certa cu un politician / video

Data actualizării: | Data publicării:

Monica Tatoiu a fost invitată la emisiunea „Povești de Film", cu Mara Bănică, unde a dezvăluit că poartă proteză dentară. 

Femeia de afaceri a spus că și-a pierdut dinții și că a fost nevoită să-și pună proteză dentară. Aceasta a povestit cum, în cadrul unei emisiuni televizate, și-a pierdut proteza dentară în timpul unei discuții aprinse pe teme politice. 

„Am proteză totală”, a spus Monica Tatoiu.

„Ați vrut dumneavoastră, ca americanii, să vă faceți dantură perfectă?”, a întrebat Mara Bănică. 

„Nu dragă, mi-au căzut dinții.”, a spus Monica Tatoiu.

„Sunt implanturi sau o scoateți?”, a întrebat Mara Bănică. 

„O scot, o spăl. De 12 ani. Nu o pun în pahar seara, dorm cu ea. Ideea e că după fiecare masă o curăț. E ca și când ar fi lipită.

Mi-a scăpat odată când m-am certat cu unul pe politică, în direct.”, a spus Monica Tatoiu la emisiunea „Povești de Film", cu Mara Bănică. 

 

VEZI ȘI: N-o să-ți vină să crezi cât alcool consumă zilnic Monica Tatoiu: Nu vă imaginați că sunt vreo bețivă. Măcar nu beau bere / video:

https://www.spectacola.ro/n-o-sa-ti-vina-sa-crezi-cat-alcool-consuma-zilnic-monica-tatoiu-nu-va-imaginati-ca-sunt-vreo-betiva-macar-nu-beau-bere-video_37703.html

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Cu câți bărbați s-a iubit Monica Tatoiu? Cum ajungea la punctul culminant când făcea dragoste? Dezvăluiri incendiare:

https://www.spectacola.ro/cu-cati-barbati-s-a-iubit-monica-tatoiu-cum-ajungea-la-punctul-culminant-cand-facea-dragoste-dezvaluiri-incendiare_37661.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel