Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost criticată pentru ce a postat pe Internet: „Tot dau din gură. M-am săturat”

Data publicării:
Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu
Descriere foto: Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu nu s-a mai abținut și a răbufnit în mediul online. Soția lui Mădălin Ionescu s-a săturat de valul de critici primit din partea urmăritorilor de pe rețelele sociale, după moartea tatălui ei și a avut o reacție vehementă.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Cristina Șișcanu anunța cu lacrimi în ochi că tatăl ei s-a stins din viață, după ce s-a luptat o lungă perioadă cu probleme de sănătate. Vedeta este mereu activă în mediul online, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Ea și-a ținut mereu fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei, chiar dacă veștile nu au fost întotdeauna cele mai bune.

Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost criticată că postează momente fericite din familie la scurt timp de la moartea tatălui său

Jurnalista a continuat să fie activă pe rețelele sociale chiar și după acest eveniment tragic, care a lăsat o durere profundă în sufletul ei. Cu toate acestea, au fost mulți cei care au criticat-o că postează momente fericite din familie și că nu trece printr-un proces de doliu așa cum ar trebui. După ce a văzut tot valul de critici primit din partea urmăritorilor ei, Cristina Șișcanu nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa celor i-au dat comentarii răutăcioase.

„Stau câteodată și mă gândesc dacă vouă nu e vă este frică de ceea ce faceți. Dacă vouă, celor care deveniți atât de… nu vreau să folosesc cuvântul rele, dar din păcate nu găsesc un cuvânt care să ilustreze mai bine această trăsătură a caracterului vostru. Vorbesc cu cele care tot dau din gură aici, în comentarii, și voi deveni și mai vehementă după acest eveniment tragic din familia noastră.

«De ce faci postări, de ce pui postări cu momente de veselie din trecut, când tatăl tău a murit?» În primul rând, aici sunt două aspecte. Persoanele care scriu astfel de comentarii și mă ceartă pe mine. De fapt trei aspecte. Unu: sunt rele, așa cum am spus, în viețile lor au făcut lucruri groaznice și se comportă urât cu cei dragi, pentru că nu poți să vii pe pagina unui om și să îl cerți, să te bagi și să faci tu legea în familia lui. Așa ceva este inadmisibil.

Doi: sunt primitive, nu înțeleg esența trăirilor absolut deloc, sunt genul de persoane care dacă pierd pe cineva drag poartă doliu și se văicăresc, iar acasă îl înjură pe cel care a plecat și își amintesc lucrurile rele pe care consideră ele că le-au fost făcute de cel care a murit. Acasă nu au nicio treabă și când ies în lume stau și se văicăresc că au pierdut o persoană dragă. Acesta este tipul de femeie care tot mă ceartă pe mine aici. Și mai e încă o chestie, să îmi spuneți mie cum trebuie să mă comport? Care este treaba voastră să mă trageți pe mine la răspundere și să-mi spuneți cum să trăiesc eu această perioadă?”, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Teo Trandafir nu poartă niciodată costum de baie: „Eu nu mă dezbrac în viața asta”

„Voi parcă nu înțelegeți că pentru mine Facebook-ul nu este o distracție”

Cristina Șișcanu susține că unele persoane nu au înțeles că ea este și creator de conținut și continuă să o critice în mediul online pentru momentele fericite din familia sa care au fost postate după ce tatăl ei s-a stins din viață. Jurnalista a ținut să precizeze că este profund afectată după acest eveniment tragic, dar aceasta îi este meseria și nu poate să renunțe doar de dragul celor care o critică.

„Dacă ați avea măcar 5% din sufletul meu, ați fi oameni, înțelegeți ce vă spun? Și nu spun lucrurile astea cu aroganță, dar m-am săturat. Și nu e o chestie de atac, că mai văd eu: «Ție nu îți convin criticile». Ce critici? Cine sunteți voi să mă criticați pe mine?

V-aș spune acum niște lucruri. Ce știți voi despre sufletul meu? Oamenii inteligenți, cei care îmi scriu și care mă încurajează să trec peste această perioadă, și chiar îmi dau idei cum să fac, cum să fac mai multe activități, să mă țin ocupată, oamenii care înțeleg că această pagină de Facebook, care este urmărită de atâția oameni, e o comunitate imensă aici, această pagină nu poate fi pusă pe pauză, nu există așa ceva.

Am avut-o recent invitată pe Narcisa Suciu în emisiunea și mi-a spus, când a murit tatăl ei ea a cântat. Și nu știu câți artiști au trecut prin așa ceva, cu părinții morți în capelă, iar ei trebuiau să își onoreze contractele. Voi parcă nu înțelegeți că pentru mine Facebook-ul nu este o distracție. Pagina mea de Facebook este un lucru foarte serios care face parte din meseria mea sau este conexă meseriei mele”, a mai precizat Cristina Șișcanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel