Mario Fresh a ajuns pe perfuzii. Fotografia postată de vedetă i-a îngrijorat foarte tare pe fani

Data publicării:
Sursa foto: Mario Fresh, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mario Fresh, Instagram

Mario Fresh și-a îngrijorat fanii prin ultima sa postare, în care apare cu o branulă în mână.

Mario Fresh și-a îngrijorat fanii prin ultima sa postare, unde apare întins pe un pat, cu o branulă prinsă în mână. Dacă artistul a ținut-o până acum doar în petreceri și în vacanțe de lux, se pare că acesta a simțit nevoia de a-și lua un plus de energie, pentru că iubitul Alexiei Eram a explicat ulterior că este vorba despre vitamine, nicidecum despre probleme de sănătate, așa cum se gândeau urmăritorii din comunitatea sa.

"După trei zile de petrecere...", a fost mesajul postat de Mario Fresh pe Instagram.

Nu este prima vedetă care apelează la această modalitate de a-și încărca bateriile. Dorian Popa, împreună cu iubita sa au făcut același lucru, acum câteva zile. Se pare că ritmul alert de viață, dar și programul încărcat îi determină pe aceștia să aibă grijă de starea lor de sănătate în toate modurile posibile.

Dorian Popa și iubita sa au ajuns pe perfuzii. Ce s-a întâmplat cu cei doi: ”Așa cum ai grijă de corpul tău, așa îl ai”

Cum a decurs prima întâlnire între Mario Fresh și părinții Alexiei Eram

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din showbiz. Aceștia au decis să fie împreună încă de la vârste fragede și, după cum spun chiar ei, au crescut și s-au maturizat împreună. Totuși, Alexia Eram provine dintr-o familie celebră, la rândul ei și, chiar dacă Andreea Esca este de departe una dintre cele mai cunoscute prezențe de pe micile ecrane, artistul spune că mai emoționat a fost când l-a cunoscut pe tatăl acesteia.

"Emoționat, îți dai seama. Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl, să fiu sincer. Am trecut repede peste pasul acesta pentru că am fost primit cu căldură.", a declarat Mario Fresh potrivit ego

"Eu am mers la Iași într-un weekend, dar deja mai vorbisem cu ei pe video. El îi mai cunoștea (n.r pe părinții ei) de la diverse evenimente, dar ca fiind iubitul meu s-a prezentat în vara în care ne-am cunoscut.", a fost și răspunsul da de Alexia Eram. 

Citește continuarea AICI.

Alexia Eram, despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira. Cum s-a simțit fiica Andree Esca în acel momentGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel