Mario Fresh, REACȚIE după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Alexia Eram: Oamenii se bagă mai mult decât trebuie în viața personală

Sursa foto: Alexia Eram, Instagarm
Descriere foto: Sursa foto: Alexia Eram, Instagarm

Mario Fresh și Alexia Eram au vorbit despre relația lor, dar și despre zvonurile conform cărora se spunea că s-au despărțit.

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din showbiz. Aceștia au decis să fie îmrpeună încă de la vârste fragede și, după cum spun chiar ei, au crescut și s-au maturizat împreună. Totuși, Alexia Eram provine dintr-o familie celebră, la rândul ei și, chiar dacă Andreea Esca este de departe una dintre cele mai cunoscute prezențe de pe micile ecrane, artistul spune că mai emoționat a fost când l-a cunoscut pe tatăl acesteia.

"Emoționat, îți dai seama. Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl, să fiu sincer. Am trecut repede peste pasul acesta pentru că am fost primit cu căldură.", a declarat Mario Fresh potrivit ego

"Eu am mers la Iași într-un weekend, dar deja mai vorbisem cu ei pe video. El îi mai cunoștea (n.r pe părinții ei) de la diverse evenimente, dar ca fiind iubitul meu s-a prezentat în vara în care ne-am cunoscut.", a fost și răspunsul da de Alexia Eram. 

Ce spun cei doi după ce s-a zvonit faptul că s-au despărțit

Nu doar o dată s-a zvonit faptul că cei doi parteneri și-au spus adio. Aceștia spun însă că citesc mereu comentariile negative, însă nu le acordă prea multă atenție.

"Oamenii trag concluzii doar din anumite postări ale noastre și consider că, de multe ori, se bagă mai mult decât trebuie în viața personală. Nu are sens. Dacă nu postez două săptămâni sau o lună o poză cu Alexia, iar ea la fel cu mine, acest lucru nu înseamnă că ne-am despărțit. Înseamnă că am postat lucruri diferite.", a spus Mario Fresh.

"Citim comentariile. Nu are rost să le bagi în seamă, nu are rost să te umpli cu energie negativă. Dacă începi să răspunzi, după creezi alte discuții și nu are rost. ", a adăugat Alexia Eram.

Ce a însemnat pentru Alexia Eram și Mario Fresh celebritatea de la vârste fragede

Atât Alexia, cât și Mario Fresh au intrat în lumina reflectoarelor de la vârste fragede. Chiar dacă faima vine cu părțile ei pozitive, aceștia spun că există și câteva părți mai puțin plăcute.

"Te expui mai mult decât trebuie, nu mai ai viață privată deloc și ești, de foarte multe ori, jignit de anumite persoane. Eu am învățat să iau acest hate ca fiind unul constructiv. Așa încerc să o învăț și pe Alexia. Ea pune mai mult la inimă decât mine, dar, încet-încet, se întărește." , a mai spus artsitul.

"Cred că fiecare job vine cu lucrurile negative și pozitive. Cum asta ar fi o parte negativă, cred că sunt și foarte multe lucruri pozitive în job-ul nostru. Mult mai multe, cred.", a adăugat fata Alexiei Eram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 21 mai 2022, 19:01 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience