Dorian Popa și iubita sa au ajuns pe perfuzii. Ce s-a întâmplat cu cei doi: ”Așa cum ai grijă de corpul tău, așa îl ai”

Data publicării:
Sursa foto: Dorian Popa și iubita, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dorian Popa și iubita, instagram

Dorian Popa și iubita sa și-au îngrijorat fanii după ce au apărut cu perfuziile în mână. Artistul a explicat ce s-a întâmplat.

Dorian Popa și iubita lui, Babs, formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbizul românesc. Pe zi ce trece, cei doi arată că sunt de nedespărțit și că iubirea dintre ei este din ce în ce mai mare. Deși sunt extrem de discreți când vine vorba despre viața personală, cei doi sunt foarte activi pe rețelele de socializare când vine vorba de proiectele de care se ocupă. 

Dorian Popa și Babs, la perfuzii pentru o viață mai sănătoasă

Recent, Dorian Popa și iubita sa, Babs, au apărut în fața fanilor cu perfuziile în mână. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, artistul a ținut să precizeze că perfuziile pe care și le administrează el și partenera sa de viață sunt ca să îi ajute, să le dea energie și să le mențină imunitatea la un nivel ridicat.

Cântărețul a ținut să precizeze că este foarte important să ai grijă de corpul tău, atât la exterior, cât și la interior. 

”Când e bine, e bine și ne ține. E mingea mea anti-stres și branula. Am cablat-o și pe Babs la niște hidratare. Așa cum ai grijă de corpul tău, așa îl ai”, a spus Dorian Popa pe pagina personală de Instagram.

Dorian Popa, întâmplare penibilă într-un restaurant din Paris

Dorian Popa a fost recent în Paris, unde a avut parte de cea mai jenantă întâmplare din viața sa. Artistul, extrem de deschis cu fanii săi, a povestit totul pe contul său personal de Youtube. Cântărețul a ales să servească masa într-o locație în care s-a filmat un serial extrem de celebru, însă surpriza a venit când ospătarul a adus nota de plată. 

"Am trecut prin cea mai penibilă situație din viața vieților mele. Eram la Emily in Paris aici. Totul frumos, vinuț roșu, parcă simțeam și o căldurică în corp de la păhăruțul ăla, ne-am făcut treaba până pe la 8, pentru că venea o rezervare.

La 8 fără 5 i-am zis ăluia că suntem gata, el zice stați liniștiți. Vine cu POS-ul și când vede că scot telefonul zice no, no, no wireless, inserați cardul. Am mai întâlnit asta în Paris, dar e drept, nu la restaurante. La buticuri.

Mi-a căzut fața când am văzut. Eu nu am portofel la mine, nu am nimic. Am Apple Pay, frate, pentru că trăim în 2022 și suntem în Franța, Paris, da? Îi zic încearcă, n-are cum. Dau eu cu telefonul pe acolo, nici mort nu făcea POS-ul ăla nimic.", a dezvăluit Dorian Popa, pe Youtube.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel