Alexia Eram, despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira. Cum s-a simțit fiica Andree Esca în acel moment

Data publicării:
Alexia Eram, sursa instagram
Descriere foto: Alexia Eram, sursa instagram

Alexia Eram a dezvăluit cu ce sentiment s-a confruntat în momentul în care a văzut sărutul dintre Marios Fresh și Mira.

Mario Fresh și Alexia Eram sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Relația celor doi a fost presărată de-a lungul timpului cu multe despărțiri și împăcări. În ultima perioadă au apărut tot felul de zvonuri legate de o posibilă despărțire, mai ales după ce Mira a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care se sărută cu patos cu Mario Fresh. 


Fanii au luat foc și au crezut că este cel mai nou cuplu din showbiz. Zvonurile au fost imediat infirmate, după ce Mario și Mira au lansat cel mai nou proiect muzical, intitulat „Deziubește-mă”, care vorbește despre povestea de dragoste dintre doi foști iubiți. 

Fanii Alexiei Eram au asaltat-o cu sute de întrebări legate de sărutul dintre iubitul ei și Mira, astfel că, fiica Andreei Esca a decis să răspundă la cea mai arzătoare întrebare.

 

“Ei, bine, iubitul meu, cât și Mira, sunt doi cântăreți, actori când vine vorba despre piese și despre videoclipuri, așa că nu, nu am cum să mă supăr pe acest lucru. Cred că trebuie să faci diferență între lucrurile profesionale și viața ta privată, așa că nu, dragii mei, nu am avut nicio problemă”, a spus Alexia Eram într-un vlog, pe Youtube. 

 

Mario Fresh nu are planuri de nuntă cu Alexia Eram: „Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta”


Mario Fresh a fost întrebat dacă are planuri de căsătorie cu Alexia Eram, iar spre surprinderea tuturor, răspunsul a fost unul negativ. Artistul susține că este mult prea devreme pentru astfel de planuri. 


În plus, Mario Fresh a făcut o dezvăluire inedită, în casa Andreei Esca se vorbește doar franceză, ceea ce îl pune de multe ori în dificultate pe cântăreț, care nu vorbește această limbă. 


„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză”, a declarat Mario Fresh în cadrul unei emisiuni TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel