Marina Almășan regretă că i-a luat apărarea lui George Buhnici: „Mi-am imaginat că sunt supraponderală. Am înțeles cât de inabilă am fost”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: MArina Almășan, Facebook, captură video Youtube/ Xtra Night Show
Descriere foto: Sursa foto: MArina Almășan, Facebook, captură video Youtube/ Xtra Night Show

Marina Almășan regretă faptul că i-a ținut apărarea lui George Buhnici, în scandalul vergeturilor.

Marina Almășan și-a exprimat public părerea de rău, după ce i-a luat apărarea lui George Buhnici, care susținea faptul că femeile cu vergeturi și celulită nu au ce căuta pe plajă. Această reacție a stârnit sute de comentarii negative, foarte multe fiind chiar din partea persoanelor publice. Totuși, în timp ce femeile erau revoltate din cauza ”misoginismului” și etichetei puse sexului frumos, jurnalista de la TVR a uimit pe toată lumea când a fost de acord cu părerea acestuia. Totuși, după ce, la rândul ei, a stârnit un nou val de reacții negative, aceasta a decis să-și ceară scuze, pentru că, spune ea, nu a înțeles esența mesajului transmis de fostul prezentator TV.

„După lecturi repetate, care mi-au provocat stări alternative de greață, “mea culpa”, tristețe, regret, silă, revoltă etc, am apelat, în final, la un instrument neașteptat. Salvator. Am închis ochii și mi-am imaginat că sunt… supraponderală. Că sunt fix același om, cu același chip, cu același trecut, aceeași meserie, aceleași năzuinți, aceeași dragoste de părinți, copii și oameni în general, doar că sunt …grasă. Nu grasă, FOARTE grasă. Și tot cu ochii închiși, am încercat să “trăiesc” puțin viața unei astfel de femei. Faptul că nu reușește să poarte niciodată rochiile care i-ar plăcea, faptul că lumea în jur se uită chiorâș la ea iar unii ghiolbani chiar o ironizează, faptul că, ori de câte ori se privește în oglindă, oftează , iar când privește spre colegele sale de birou, mult mai suple, oftează din nou.”, a scris Marina Almășam pe blogul ei personal.

 

Marina Almășan atacă dur silueta soției lui Pierce Brosnan: ”Eu dacă aș arăta așa...”

”Am recitit discursul lui Buhnici și abia atunci AM ÎNȚELES”

„Am stat cu ochii închiși câteva minute bune…. După ce am considerat că am intrat în pielea ( dar mai ales în mintea)  unei astfel de femei, am recitit discursul lui Buhnici și, mai mult, editorialul meu. Și abia atunci AM ÎNȚELES. Am înțeles și nu mi-a căzut bine deloc, caci am înțeles cât de inabilă am fost în a-mi exprima o opinie și câtă confuzie a creat asocierea acesteia cu acea poziție abjectă a necunoscutului mie jurnalist. Și m-am simțit deodată atât de prost față de femeile acelea pe care, fără să realizez, le-am rănit, în dorința primară de a amenda eu însămi, de fapt, o categorie foarte restrânsă a lor – cea a pițipoancelor supraponderale care se îmbracă provocator de indecent. Dar nu, n-am punctat suficient de clar acest lucru.”, a continuat jurnalista.

Marina Almășan regretă cele spuse

În cele din urmă, jurnalista spune că regretă toate cuvintele jignitoare pe care le-a adus femeilor cu kilograme în plus, cerându-le și scuze, pe această cale.

„Da, am reacționat la atacarea jurnalistului Buhnici fără a mă concentra prea mult pe spusele lui ( recitindu-le, am realizat dezastrul!)! ci fiind pur și simplu revoltată că un ziarist a fost amendat pentru exercitarea dreptului la propria opinie. Am fost, așa cum am spus în acel blestemat editorial, OARECUM  “avocatul diavolului” ; și iată că diavolul m-a ademenit în mlaștina sa…

Regret panta dramatică pe care a luat-o un subiect pe care-l consideram minor. Mi s-a părut chiar de nebăgat în seamă, în aceste vremuri care apasă cu atâta greutate pe viața românului. Astăzi am găsit însă răgazul să meditez la tot ceea ce am scris și MI s-a scris și am realizat că subiectul nu e deloc minor. Cu toată prețuirea, față de toate acele persoane, cărora  greutatea nu le-a eclipsat frumusețea sufletului.”, a continuat aceasta.

 

Maia Morgenstern, PROPUNERE pentru George Buhnici și Marina Almășan: „Păi dacă tot ești acolo… Păi nu-i păcat să nu”

 

Declarațiile inițiale ale Marinei Almășan

Marina Almășan a șocat pe toată lumea, după ce a ales să-i ia apărarea lui George Buhnici și să pună la zid femeile cu celulită și vergeturi. Aceasta a scris și atunci o întreagă postare pe blogul ei personal, unde critica dur doamnele și domnișoarele care au aceste probleme. 

„Cu riscul de a deveni oarecum “avocatul diavolului”, am să mă rățoiesc puțin la cei ce au sărit, la beregata lui Buhnici, ca mușcați de posterior. În primul rând, libertatea de expresie este la fel de valabilă ca și libertatea de a-ți expune epiderma la soare, indiferent de indicația acului de la cântar. Iar dacă ai blog, se presupune că de-asta l-ai făcut: ca să-ți exprimi părerile personale. In comerț este o vorbă : “Prost nu e cine vinde, ci cine cumpără”. Cine ne pune să citim ceea ce nu ne place? Suntem cumva mazochiști? Iar dacă nu ne place, e ca la televizor: doar că nu schimbi canalul , ci schimbi…blogul!

În al doilea rând, vă mărturisesc că, deși nu par, am fost dintotdeauna un munte de pudoare, chiar dacă împachetat în haina unui om de televiziune aparent tupeist. Prin urmare, convinsă fiind mereu că trupul meu adună destule hibe ( deși acum, dacă mă uit la fotografiile Trecutului, aș da oricât să fac schimb cu silueta  mea de-atunci!), m-am “expus” mereu cu zgârcenie în public, crezând  ( la fel ca și Buhnici, constat!) că lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită, arătate ostentativ. Băile mele de soare se întâmplau mai mereu pe la câte-o periferie de plajă, mai totdeauna în costum de baie întreg și invariabil la primele ore ale dimineții. Explicația mea oficială era că “atunci soarele e mai  puțin nociv.

Deși nu sunt bărbat, ba chiar mă laud că aș fi o feministă înrăită, mă mai surprind și eu, deseori, privind la câte-o supraponderală al cărei număr de kilograme este invers proporțional cu cel al complexelor, cum își unduiește dramatic depozitele de grăsime din șoldurile care îi deformează colanții. ”, a scris Marina Almășam pe blogul ei personal.

 

Adda intervine în scandalul vergeturilor: „Ești obeză la 60kg. Din scroafe nu ne-au scos după ce am născut”

 

Care sunt declarațiile controversate ale lui George Buhnici

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice.

E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?” ”, a spus George Buhnici în cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show de pe Antena Stars. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel