Adda intervine în scandalul vergeturilor: „Ești obeză la 60kg. Din scroafe nu ne-au scos după ce am născut”

Data publicării:
Adda, George Buhnici, foto Instagram
Descriere foto: Adda, George Buhnici, foto Instagram

Adda a transmis un mesaj tranșant, după ce declarațiile lui George Buhnici a creat o adevărată isterie în mediul online.

Zeci de vedete au reacționat în urma declarațiilor făcute de George Buhnici, în timp ce se distra la un festival. Pe lângă faptul că a mustrat femeile care merg la plajă și își expun celulita și vergeturile, vloggerul și-a ridicat în slăvi soția, despre care a afirmat că arată ca o „minoră” și a spus că el vine la mare pentru a admira „țâțe și buci”.

Vezi aici declarația lui George Buhnici, dar și modul în care s-a apărat, după ce i-a sărit în cap tot internetul. 

Dacă unele vedete l-au apostrofat pe vlogger și au găsit revoltătoare declarațiile lui, Marina Almășan i-a sărit în apărare acestuia, și chiar a plusat, cu câteva afirmații năucitoare! Prezentatoarea TV le-a transmis femeilor cu kilograme în plus să-și pună lacăt pe frigider, pentru că și ea merge la mare tot să admire „frumosul”. 


Vezi aici declarațiile Marinei Almășan:  ”Lumea vine la mare să se bucure de frumos, nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită”

O altă vedetă care se detașează de majoritate este ADDA, care, deși susține că nu este de acord cu afirmațiile lui George Buhnici, ea spune că gestul acestuia arată doar realitatea din societatea în care trăim, în care toată lumea judecă, analizează și jignește pe oricine nu se află în standardul de frumusețe


"Clar că nu-s de acord cu ce a zis domnu' pul*hnici mici . E un terminat pă' veatză. Da' mă distrează că s-au trezit toți moraliștii acum. (...) De la bărbați și femei din public, care din scroafe nu ne-au scos după ce am născut. De la "ce față ai", "ești obeză la 60kg" , "ești proastă", "ești urâtă" etc. O societate care ne-a făcut să ne urăm între noi și să ne urăm și pe noi pentru că nu suntem perfecți. Suntem niște bolnavi cu sufletele. TOȚI! Hai să nu ne mai ascundem după degete. Ne bârfim că la ușa cortului pentru că avem creierele stricate.  Și pozăm în perfecțiunea întruchipată, când suntem putrezi. Educație tati! Asta ne lipsește! Promovat VALORI. ASUMARE, SINCERITATE. Hai să nu ne mai edităm! NE ȚIN BALAMALELE SĂ NU NE MAI EDITĂM? Să nu mai băgăm în depresie copii și adolescenți. Nu ne ține. Că suntem niște c***ciosi. TOȚI. Și nu ne iubim deloc. Și dacă nu ne iubim, normal că nu-i iubim nici pe ceilalți. Că nu avem cum. Eu mă bucur că încep să cadă măștile. Cu timpul vor cădea și mai multe. Că falsitatea și minciună nu țin la nesfârșit!", a mai spus artista, tot pe Instagram-ul personal.

Nadine, revoltată de reacția Marinei Almășan, după declarațiile lui Buhnici: „M-a lăsat mută și cu durere de stomac”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel