Marina Almășan atacă dur silueta soției lui Pierce Brosnan: ”Eu dacă aș arăta așa...”

Data publicării:
Sursa foto: Pierce Brosnan, Facebook, Marina Almășan, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Pierce Brosnan, Facebook, Marina Almășan, Facebook

Marina Almășan o dă exemplu negativ pe soția lui Pierce Brosnan, în scandalul vergeturilor.

Marina Almășan continuă să surprindă publicul prin comentariile sale controversate. După ce i-a luat apărarea lui George Buhnici, spunând faptul că ”lumea vine la mare să se bucure de frumos, nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită”, acum aceasta a criticat direct silueta soției actorului Pierce Brosnan. Potrivit viva în fotografia pe care jurnalista a dat-o drept exemplu de ”așa nu”, partenera de viață a starului american este pe plajă, îmbrăcată într-un costum de baie format din două pise. Keely Shaye Brosnan, care este la rândul ei o jurnalistă, are vârsta de 58 de ani și se pare că nu se încadrează deloc în standardele de frumusețe ale Marinei Almășan, care spune că nu ar fi optat niciodată pentru un costum de baie format din două piese, dacă ar fi avut fizicul ei.

„Sincer, eu dacă aș arăta așa, aș pune un costum de baie întreg sau chiar un pareo deasupra”, a comentat Marina Almășan la fotografia în care soția actorului Pierce Brosnan eset în costum de baie, potrivit sursei citate.

Adda intervine în scandalul vergeturilor: „Ești obeză la 60kg. Din scroafe nu ne-au scos după ce am născut”

Marina Almășan i-a sărit în apărare lui George Buhnici

Declarațiile halucinante făcute de George Buhnici, care a spus faptul că femeile cu vergeturi și celulită nu au ce căuta la plajă și mai bine s-ar duce la ”săliță” au stârnit o avalanșă de reacții negative, iar extrem de multe persoane publice l-au pus la zid pe fostul prezentator. Uimirea tuturor a venit când Marina Almășan i-a sărit în apărare acestuia, fiind de acord cu opiniile sale controversate. Aceasta a făcut o postare pe blogul personal, unde îndeamnă femeile care se confruntă cu aceste probleme să țină diete și să meargă la sală.

„Cu riscul de a deveni oarecum “avocatul diavolului”, am să mă rățoiesc puțin la cei ce au sărit, la beregata lui Buhnici, ca mușcați de posterior. În primul rând, libertatea de expresie este la fel de valabilă ca și libertatea de a-ți expune epiderma la soare, indiferent de indicația acului de la cântar. Iar dacă ai blog, se presupune că de-asta l-ai făcut: ca să-ți exprimi părerile personale. In comerț este o vorbă : “Prost nu e cine vinde, ci cine cumpără”. Cine ne pune să citim ceea ce nu ne place? Suntem cumva mazochiști? Iar dacă nu ne place, e ca la televizor : doar că nu schimbi canalul , ci schimbi…blogul!

În al doilea rând, vă mărturisesc că, deși nu par, am fost dintotdeauna un munte de pudoare, chiar dacă împachetat în haina unui om de televiziune aparent tupeist. Prin urmare, convinsă fiind mereu că trupul meu adună destule hibe ( deși acum, dacă mă uit la fotografiile Trecutului, aș da oricât să fac schimb cu silueta  mea de-atunci!), m-am “expus” mereu cu zgârcenie în public, crezând  ( la fel ca și Buhnici, constat!) că lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită, arătate ostentativ. Băile mele de soare se întâmplau mai mereu pe la câte-o periferie de plajă, mai totdeauna în costum de baie întreg și invariabil la primele ore ale dimineții. Explicația mea oficială era că “atunci soarele e mai  puțin nociv.”, a scris Marina Almășam pe blogul ei personal.

Nadine, revoltată de reacția Marinei Almășan, după declarațiile lui Buhnici: „M-a lăsat mută și cu durere de stomac”

”Nu trebuie nici confundată lipsa de complexe cu lipsa de bun simț”

Mai mult, aceasta spune că nu încurajează femeile să aibă complexe, dar nici să nu uite de bunul simț. Marina Almășan face referire, de asemenea, și la femeile cu kilograme în plus care aleg să poarte colanți, criticându-le destul de dur.

„Deși nu sunt bărbat, ba chiar mă laud că aș fi o feministă înrăită, mă mai surprind și eu, deseori, privind la câte-o supraponderală al cărei număr de kilograme este invers proporțional cu cel al complexelor, cum își unduiește dramatic depozitele de grăsime din șoldurile care îi deformează colanții. Atenție! COLANȚII!  Sau la câte un minijup ( Atenție, MINIJUP!) din care explodează doi caltaboși consistenți, cocoțați pe tocuri de 10 centimetri, aparținând toate unei dudui parfumate,  care nici măcar nu se sinchisește de crucile pe care și le fac cei din jur. 

Da, și eu sunt de părere că persoanele complexate sunt niște suflete chinuite, dar nu trebuie nici confundată lipsa de complexe cu lipsa de bun simț si cu cea a măsurii.”, a continuat jurnalista.

Andreea Raicu îi dă replica lui George Buhnici: ”Celulita vine în funcție de câte eclere am chef să mănânc într-o lună”

Care sunt declarațiile controversate ale lui George Buhnici

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice.

E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?” ”, a spus George Buhnici în cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show de pe Antena Stars. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel