Maia Morgenstern, PROPUNERE pentru George Buhnici și Marina Almășan: „Păi dacă tot ești acolo… Păi nu-i păcat să nu”

Data actualizării: | Data publicării:
Maia Morgenstern, captură video PRIMA TV
Descriere foto: Maia Morgenstern, captură video PRIMA TV

Maia Morgenstern le dă replica lui George Buhnici și Marinei Almășan, după ce cele două persoane publice au afirmat că merg la mare să vadă „frumosul” și că sunt deranjați de celulită și vergeturi. 

Zeci de vedete au reacționat în urma declarațiilor făcute de George Buhnici, în timp ce se distra la un festival. Pe lângă faptul că a mustrat femeile care merg la plajă și își expun celulita și vergeturile, vloggerul și-a ridicat în slăvi soția, despre care a afirmat că arată ca o „minoră” și a spus că el vine la mare pentru a admira „țâțe și buci”.

Vezi aici declarația lui George Buhnici, dar și modul în care s-a apărat, după ce i-a sărit în cap tot internetul. 

Dacă unele vedete l-au apostrofat pe vlogger și au găsit revoltătoare declarațiile lui, Marina Almășan i-a sărit în apărare acestuia, și chiar a plusat, cu câteva afirmații năucitoare! Prezentatoarea TV le-a transmis femeilor cu kilograme în plus să-și pună lacăt pe frigider, pentru că și ea merge la mare tot să admire „frumosul”. 


Vezi aici declarațiile Marinei Almășan:  ”Lumea vine la mare să se bucure de frumos, nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită”

Maia Morgenstern: Dezgust. Căci da, avem dreptul la propriile standarde

Maia Morgenstern intervine și ea în „scandalul vergeturilor” și le dă replica celor doi, care au comentat formele rubensiene ale doamnelor. Marea actriță i-a invitat pe cei doi să meargă la muzeu dacă vor să admire frumusețe și artă, însă nu oriunde, ci în Madrid, acolo unde este expus celebrul tablou „Cele trei grații”, al pictorului Rubens. 


„Păi ce să cauți tu la plajă? Ce fel de distracție e asta? Să te înghesui cu toți…Doamne iartă-mă! Să te stresezi? Să te enervezi? Să te și…îmbolnăvești de atâta…cum sa zic io?!”

Dezgust. Căci da, avem dreptul la propriile standarde. Avem dreptul la opinie. Avem dreptul la propriile noastre plăceri. Și neplăceri.

Păi nu mai bine le evităm? Neplăcerile, zic. Dacă se poate?!? Păi să ne oribilăm noi??? Scuze, cum ziceți că se zice?!? Oripilăm. Ah, oripilăm, bine.

Sau epilăm?!?! Că nu-mi aduc aminte bine…Să nu vorbim urât, că nu șade frumos obrazului. Să ne purtăm frumos, să ne exprimăm civilizat. Și dacă nu putem încă, n-are nimicutza.

Ne mai civilizăm un picuț. Uite, de exemplu putem să vizităm muzee. Să ne clătim ochii cu ce e mai frumos pe lumea asta. Cu opere de artă ce corespund standardelor noastre estetice. Etice sau estetice? Estice?!? Nu-mi mai aduc aminte bine…în fine.


Avem lucrări celebre, opere de artă ale marilor maeștri ai artelor frumoase – nemuritori, nemuritoare. Artă. Cultură. Altceva, zic. Iată, de pildă, tabloul „Cele trei grații”. Rubens. Pictorul.

Tabloul este expus la Museo del Prado. Madrid. Spania. Păi dacă tot ești/ suntem acolo…Păi nu-i păcat sa nu….și anume???P. S. PradO, da? Nu PradA! Nici prada?!? A nu se confrunta. Confunda, scuze. Mulțumesc”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel