Cât de afectată a fost Marina Almășan de plecarea fiului său în Dubai: „Am înțepenit când am auzit, a fost prea mare șocul” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Marina Almășan, Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Marina Almășan ne-a dezvăluit cum a primit vestea de la fiului său de a se muta în Dubai, pentru câțiva ani de zile.

Marina Almășan primea, în urmă cu ceva timp, o veste extrem de greu de digerat. Fiul ei Victor a decis să se mute în Dubai, alături de iubita sa, unde să încerce să își creeze propria viață. Această hotărâre neașteptată a venit ca un șoc pentru jurnalista care a trebuit să accepte în urmă cu ceva timp faptul că fiica ei vrea să locuiască în Franța. Despre cum a primit vestea, dar și despre ce crede în prezent despre decizia lui Victor, ne-a povestit chiar ea, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

„Acum trăim niște vremuri în care orice punct de pe planeta asta este o destinație posibilă. Eu fac parte dintre părinții tradiționaliști, care nu sunt foarte încântați când copii lor le pleacă plin lume și care doresc să și-i vadă realizați în țara lor. Eu mi-am crescut copiii pentru a îmbătrâni alături de ei în România și am crezut că țara asta va fi țara perfectă pentru ei. Din păcate, am ajuns la concluzia fiului meu, că le-ar fi mai bine în altă parte, dar e concluzia pe care o spun cu inima plină de regreta. Victor și iubita lui au fost recent într-o excursie în Dubai, ei sunt amândoi proaspăt absolvenți ai ASE, sunt IT-iști și s-au îndrăgostit de Dubai și au zis să stea un an, doi acolo. Eu am înțepenit când am auzit, a fost prea mare șocul, am fost foarte sceptică, ei au plecat, iar eu am stat pe ghimpi.”, ne-a declarat Marina Almășan.

VEZI și: Motivul pentru care Victor Socaciu și fiul lui nu și-au vorbit 10 ani: „Băiatul a rămas cu o supărare mare. El nu a mai fost același tată” / EXCLUSIV

Ce crede acum despre decizia celor doi de a se muta în Dubai

Dacă la început a fost împotriva acestei hotărâri, în prezent, Marina Almășan spune că s-a convins că cei doi au ales, într-adevăr, o locație de vis, extrem de civilizată și sigură.

„Arăta bine ce-mi arătau ei în fotografii, dar în sufletul meu eram neliniștită. Până când mi-a zis Victor să merg acolo să mă conving cu ochii mei. Am stat o săptămână acolo și am fost oaspete la ei acasă, stau la etajul 25. M-am convins că nu am motive să-mi fac griji. Copiii se gospodăresc bine, trăiesc într-o lume civilizată, ne uităm cu respect acum la această țară, cu respect la ceea ce au făcut. Ce se întâmplă acolo este fabulos. Victor lucrează de acasă, iar Ana și-a găsit un job acolo, este foarte încântată, le merge foarte bine.”, a continuat ea.

VEZI și: „Atunci a început să se ducă în alte direcții fericirea noastră”. Povestea de dragoste neștiută dintre Marina Almășan și Victor Socaciu: „Eram ca în cazul Dinu Maxer și Deea”

Cum se înțelege fiul său cu iubita sa

Jurnalista nu a plecat însă din Dubai fără să se asigure că relația dintre Victor și Ana decurge perfect.

„Am tras cu ochiul ca o viitoare soacră așa, pentru că eram foarte curioasă să văd cum funcționează relația dintre ei, am plecat foarte mulțumitîă. Sunt un fel de sac și petecul, se iubesc mult, și-o demonstrează zilnic și au o viață interesantă, deși muncesc foarte mult, dar se și distrează. Am plecat cu inima împăcată de acolo.”, ne-a mai spus aceasta.

Citește și: Cum se menține în formă Marina Almășan, la 56 de ani: „Asta este rețeta”. A renunțat complet la un aliment / EXCLUSIV

Urmărește întreaga emisiune:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel