Motivul pentru care Victor Socaciu și fiul lui nu și-au vorbit 10 ani: „Băiatul a rămas cu o supărare mare. El nu a mai fost același tată” / EXCLUSIV

Data publicării:
Marina Almășan, captură video Youtube Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Marina Almășan, captură video Youtube Spectacola

Marina Almășan a fost invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor de la Spectacola și DC News, unde a făcut mai multe dezvăluiri emoționante. 

Victor Socaciu și Marina Almășan au trăit o iubire ca în filme, cuplul celor doi fiind idolatrizat de toți cei din jurul lor. În acest sens, divorțul a venit ca un șoc pentru persoanele din anturajul celor doi, dar și pentru cei care le urmăreau îndeaproape povestea de dragoste. Extrem de mult a suferit atunci și Victor, fiul lor, care a crescut o mare parte din timp fără prezența paternă în viața sa. Despre acele momente grele, dar și despre cum a perceput băiatul moartea tatălui său ne-a povestit chiar Marina Almășan, care a fost invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News. 

„M-a luat Victor o dată să mergem la mormântul tatălui lui și atunci am apucat să-i spun lui Victor, pe marginea mormântului  ce aș fi vrut să-i spun, dar nu mi-a răspuns nimeni. Fiul meu a plecat discret și mi-a spus să vorbesc cu tata. Mi-am șters o lacrimă, i-am spus lui Victor ce am avut de spus, l-am certat, l-am dojenit cu căldură și după aceea m-am apucat de scris cartea. A fost o decizie de moment, da.”, ne-a declarat Marina Almășan.

Citește și: „Atunci a început să se ducă în alte direcții fericirea noastră”. Povestea de dragoste neștiută dintre Marina Almășan și Victor Socaciu: „Eram ca în cazul Dinu Maxer și Deea”

Motivul pentru care Victor Socaciu nu a ținut legătura cu tatăl său

La vremea aceea, s-au scris extrem de multe lucruri cu privire la relația care a rămas între cei doi după divorț, dar și cu privire la relația care a rămas între Victor și tatăl său. În acest sens, îndrăgita prezentatoare TV ne spune faptul că regretatul ei fost soț și-a iubit extrem de mult copilul, însă anumite influențe exterioare l-au determinat pe acesta să rupă orice legătură cu el, după ce a părăsit căminul conjugal.

„Victor a rămas cu o supărare mare, nu înțelege de ce nu a fost anunțat că tatăl lui este pe moarte, că Victor era de mult timp internat și avea timp să-și ia rămas bun de la părinte. S-au scris multe lucruri atunci, dar ei au comunicat, atât timp cât tatălui i-a fost îngăduit să comunice cu fiul, dar au comunicat. Victor și-a iubit foarte mult fiul. În momentul în care eram însărcinată mi-a spus „Dacă-mi faci fecior, o să-ți ridic statuie”, și-a iubit mult băiatul. Momentul divorțului a fost o răsturnare de situație, Victor parcă a intrat sub o sferă de influență nefastă, nu a mai fost același tată, de aceea am ajuns și prin tribunale.”, a mai dezvăluit Marina Almășan.

„Aveam o căsnicie perfectă”

Ca o formă de terapie, Marina Almășan a și publicat o carte, la câteva luni după ce Victor Socaciu s-a stins din viață. Acolo, vedeta de la TVR a încercat să le explice tuturor cum a decurs relația și să-i facă să înțeleagă mai bine ce a dus la încheierea fericirii.

„Lumea nu înțelesese. Aveam o căsnicie perfectă, eram ca în cazul Dinu Maxer și Deea, deodată auzi că divorțează. S-a născut greu cartea, cu lacrimi, am scris-o destul de repede. El s-a dus în decembrie, în ianuarie m-am apucat de carte, iar în mai am lansat-o, s-a scris repede.”, ne-a mai spus Marina Almășan.

Urmărește aici întreaga emisiune:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel