Marian Golea, previziuni pentru Florin Piersic. Ce se va întâmpla cu marele actor: „Acesta e singurul remediu”

Data publicării:
Marian Gola, Florin Piersic/ captură video Youtube Emisiuni Prima TV, Cătălin Măruță
Descriere foto: Marian Gola, Florin Piersic/ captură video Youtube Emisiuni Prima TV, Cătălin Măruță

Marian Golea a dezvăluit cum va arăta perioada următoare pentru Florin Piersic.

Florin Piersic trece prin momente delicate, după ce marele actor a ajuns la spital într-o stare destul de gravă, din cauza unei septicemii. O Românie întreagă este îngrijorată pentru starea sa de sănătate și pentru evoluția diagnosticului său, întrucât medicii au fost destul de reținuți, însă, în aceeași măsură ,îl țin pe maestru într-o continuă supraveghere, pentru a-i oferi cel mai bun tratament. În acest context, Marian Golea a făcut câteva previziuni cu privire la starea sa de sănătate, dar a lansat și câteva avertizări la care Florin Piersic ar trebui să fie atent în perioada următoare.

„Maestrul Florin Piersic e Șobolan, are niște caracteristici geniale, nu are sens să vorbim noi de trecutul lui, dar are prea mult metal. Asta înseamnă că aceste operații o să-l slăbească cam mult. Sperăm că luna viitoare, când o să fie luna de Cal, să fie bine, trebuie să aibă grijă la inimă, acolo e marea lui problemă. Nu este o perioadă prea bună, nu spunem nimic altceva, îi urăm toate cele bune, dar omul trece printr-o perioadă foarte ciudată.”, a declarat Marian Golea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Priam TV.

VEZI și: Horoscop chinezesc. Marian Golea, previziuni pentru luna mai. Zodiile care vor face bani

Marian Golea, sfat pentru apropiații actorului

Astfel, unul dintre remediile importante care-l va ajuta extrem de mult pe actor în aceste momente grele este iubirea din partea apropiaților săi, explică Marian Golea. Marele artist nu ar trebui să fie lăsat singur în această perioadă, ci susținut la orice pas de toți cei care-l iubesc, fie că este vorba despre familie, ori despre fanii care așteaptă cu sufletul la gură noi vești din partea sa. 

„El este pe o perioadă destul de urâtă a vieții lui. Dacă ar fi după mine, i-aș aduce oamenii din familie, dar el nu prea mai are familie, cine mai e să stea cu el tot timpul, acesta e singurul remediu. El se simte singuratic acum, nu trebuie lăsat singur. Chiar și dacă i se pune un televizor acolo și i se spune că oamenii toți îl iubesc ajută, el fără iubire e mort, el este omul iubirii.”, a continuat Marian Golea.

Te-ar putea interesa și: Mihai Albu, diagnosticat cu cancer de prostată: „Încă mă aflu în perioada de convalescență ”

Perioada de cumpănă nu se termină pentru actor

Mai mult, Marian Golea spune că această perioadă dificilă nu se termină aici pentru Florin Piersic, care va mai avea parte de provocări și de situații dificile și în următoare luni de zile, așa cum vor resimți și cei care sunt în zodia Șobolanului.

„Din nefericire, are trei luni proaste: luna aceasta, luna viitoare și următoarea lună de Oaie sunt luni proaste pentru Florin. În rest, să lăsăm Șobolanii în pace.”, mai spune Marian Golea.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Cătălin Moroșanu a vrut să fie eliminat de la Survivor All Stars: „De asta am plecat, nu am mai suportat” / videoGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel