Mihai Albu, diagnosticat cu cancer de prostată: „Încă mă aflu în perioada de convalescență ”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Albu, foto faceboook
Descriere foto: Mihai Albu, foto faceboook

Mihai Albu a mărturist că a fost diagnosticat cu cancer de prostată, ”în urma unui control de rutină, cu rezultate modificate”.

Mihai Albu, cunoscutul creator de modă, a împărtășit recent, pe pagina sa de Facebook, o experiență dureroasă prin care trece de mult timp.

Mihai Albu, diagnosticat cu cancer

În declarația sa, Mihai Albu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer de prostată și a trecut printr-o intervenție chirurgicală de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali.

Te-ar putea interesa și: Cafea cu lapte sau fără. Medicul Mihail Pautov a dezvăluit cine nu ar trebui să o consume niciodată

Artistul a împărtășit că experiența sa a început cu un control de rutină, care a dus la rezultate modificate și, ulterior, la investigații imagistice și de laborator specifice. Diagnosticul a fost unul dificil - adenocarcinom, o formă malignă de cancer de prostată.

Operația necesară a fost efectuată la Spitalul SANADOR, sub îndrumarea Conf. Dr. Gîngu și a echipei sale, pentru care creatorul de modă și-a exprimat recunoștința pentru profesionalismul și implicarea lor.

Chiar dacă se află în perioada de convalescență, Mihai Albu se arată optimist și mulțumit de progresele făcute în recuperare. El subliniază, de asemenea, cât de important este să faci evaluări medicale periodice și îndeamnă oamenii să nu ignore semnalele pe care le transmite corpul, deoarece acestea ar putea face diferența între viață și moarte.

„Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata.", a scris Mihai Albu în postarea sa.

Te-ar putea interesa și: Sunt sau nu sănătoase gustările între mese? Mihaela Bilic: „Atenție mare la asta”

„Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase”

Declarația lui Mihai Albu a atras imediat atenția și sprijinul din partea comunității sale de fani și colegi din industria modei, care i-au transmis gânduri bune și încurajări pentru o recuperare rapidă și completă.

Creatorul de modă și-a exprimat dorința de a se întoarce la creațiile sale, spunând că timpul îl va vindeca și că îl așteaptă „multe creații spectaculoase”.

Te-ar putea interesa și: Planta minune care vindecă ficatul. Lidia Fecioru: „Pentru cei care au probleme mari”

„În urma unui control de rutină, am fost diagnosticat cu cancer de prostată”

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am inceput-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată.

A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de Conf. Dr. Gîngu si echipa sa la Spitalul SANADOR, cărora le multumesc pentru profesionalism si implicare. Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală, iar progresele se văd de la o zi la alta.

Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase”, a scris Mihai Albu, pe pagina sa de Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel