Horoscop chinezesc. Marian Golea, previziuni pentru luna mai. Zodiile care vor face bani

Data publicării:
Marian Golea, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Marian Golea, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

 Marian Golea a făcut o serie de previziuni pentru perioada următoare.

Marian Golea a venit cu previziunile astrale pentru toate zodiile, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV. 

„Ce e mai important e casa, centrul casei e foarte afectat, Centrul Europei o să fie foarte afectat, scandaluri și certuri, pierderi de relații, dacă sunt două țări care se iubeau, se iau la ceartă. Pot apărea distrugeri foarte mari în Nord-Est”, a declarat Marian Golea în cadrul emisiunii Excluiv VIP de pe Prima TV.

 

Șobolan

Atenție când veniți seara acasă, că vă poate da în cap. Te trădează un om foarte apropiat, ceea ce va duce la pierderi de bani. Este o lună în care trebuie să te relaxezi, să nu bagi în seamă, nu trebuie să te enervezi din orice prostie. E bine să stea cât mai departe de discuțiile de la locul de muncă. 

Bivol

Chiar dacă a fost mai bine reprezentat în ultima perioadă, trebuie să se obișnuiască cu pierderi de bani, nici nu trebuie să ceri bani la nimeni. Atenție la accidente și la boli. În rest, nu o duce foarte rău. Nu ar trebui să facă niciun plan de viitor luna asta. Luna viitoare e cu totul altceva, se poate îndrăgosti.

Tigru

Au obstacole, se enervează, încep un scandal pentru un lucru și îl termină pentru alt lucru. Să se folosească de toți oamenii care îi sar în ajutor. 

Iepure

Face tot ce vrea. Pot să descopere lucruri noi, cei care au copii pot descoperi un joc nou care să-i enerveze la culme. În rest, o duc senzațional. 

Dragon

Are noroc de câștig, vine o stea bună pe el și îl ajută. Are steaua victoriei, poate să fie avansat, iar pentru cei care sunt singuri în business, pot descoperi noi clienți care să le aducă lucruri bune. 

Șarpe

Este pe primul loc în toată competiția din jurul său. Dacă la job sunt doi pe aceeași poziție, Șarpele o ia, pentru că au acest noroc de avansare, e o lună foarte bună. Sunt posibilități de a face bani, dar lipsește ingredientul de bază, prosperitatea, apa.

Cal

Are două stele ciudate, atenție pentru toți, pentru că se poate ajunge la operații mici, nu neglijați. Pot apărea inundații. 

Maimuța

Maimuța și Oaia pe primul loc la făcut bani. O duc bine, sănătatea este senzațională. 

Cocoș

E ajutat de Șarpe, are o stea 4, de dragoste, deci poate să dea un examen, să o ducă un pic mai bine în anumite perioade. Sunt îndrăgostiți și pot apărea certuri cu partenerii.

Câine

Nu prea e pe drumul lui și apar niște stele urâte de ceartă și nu e bine deloc. Sunt certuri între lideri. Va fi chiar în România, dar mai e o mică caracteristică pentru anumiți Câini în care pot să audă și de o persoană care pleacă.

Mistreț

Intră în certuri, nu are ce face și se bagă în multe lucruri, în afară să stea liniștit. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel