Adevăratul motiv pentru care Cătălin Moroșanu a vrut să fie eliminat de la Survivor All Stars: „De asta am plecat, nu am mai suportat” / video

Data publicării:
Cătălin Moroșanu, captură video Youtube Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Cătălin Moroșanu, captură video Youtube Spectacola

Cătălin Moroșanu ne-a oferit mai multe detalii din culisele show-ului Survivor All Stars.

Cătălin Moroșanu a avut anul acesta un parcurs destul de scurt în cadrul emisiunii Survivor All Stars. Chiar dacă a mers în competiție cu așteptări mari și cu dorința de a ajunge în marea finală, acesta a ajuns relativ rapid la duelul de eliminare, pe care l-a și pierdut. Astfel, la câteva săptămâni bune de când a avut loc acest incident, Moroșanu ne spune adevărul despre eliminarea din show-ul de supraviețuire și ne dezvăluie care a fost realul motiv pentru care chiar el și-a dorit să plece acasă.

„Cel mai dificil mi s-a părut sentimentul de înfrângere, nu puteam să mai suport să pierd pe bandă rulantă. Nu eram eu, dacă nu câștig, înnebunesc. Probele erau pe viteză, iar eu fiind greu, având 100 de kg, cam greu să concurez cu cineva cu 70 de kilograme și când îi vedeam că e câștigau imunitate după imunitate, am zis pas, am ridicat mâna și am zis că eu vreau să ies din competiție, pentru că nu e... și inima mea trebuie să fie acolo, să am motivație să stau. Echipele nu au fost egale, din punctul meu de vedere, și s-a văzut la televizor, așa a fost să fie. De asta am plecat, nu am mai suportat înfrângerea”, a declarat Cătălin Moroșanu în exclusivitate pentru SPECTACOLA. 

Citește și: Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Cât a slăbit în junglă

Cătălin Moroșanu a slăbit și un număr destul de mare de kilograme în timpul pe care l-a petrecut în Republica Dominicană. Condițiile de trai severe l-au făcut pe acesta să scape de aproximativ 10 kilograme, pe care mărturisește că le-a pus destul de repede înapoi, imediat ce a ajuns la hotelul în care a fost cazat după eliminare.

„Am slăbit vreo 10 kilograme cât am stat acolo. Am fost la hotel imediat după și aveau orez de-al lor cu carne, dar  am început să mănânc multe dulciuri, chiar dacă eu nu mâncam înainte, și cred că m-am îngrășat 5 kilograme cât am stat la hotel în Dominicană.”, a continuat acesta.

VEZI și: Câștigătorul Survivor All Stars în viziunea Andreei Tonciu: „Eu mizez pe...” / video

Pe cine vede câștigător Survivor All Stars

Când vine vorba de numele pe care și le dorește în finala competiției, Cătălin Moroșanu spune că mizează pe doi dintre foștii săi coechipieri, adică pe Zanni și TJ Miles. Chiar dacă cu primul a avut de împărțit câteva replici dure, cei doi sunt acum în relații bune, iar acesta are parte de toată susținerea luptătorului. 

„Mă bucur că au rămas cei mai buni și chiar merită să ajungă în finală. Pe Zanni și pe TJ îi văd favoriți, eu sunt prieten cu amândoi, vedem care dintre ei va câștiga. Nu mi-am schimbat percepția asupra nimănui, cu Zanni chiar m-am împăcat, am dormit lângă el, ne-am spus toate supărările, am reușit să depășim momentele, ne maturizăm și realizăm că greșim cu toții. Nu am mai avut supărări așa de mari, a fost armonie în camp, cât timp am fost acolo. Consideră că echipa Faimoșilor a fost unită, toți sunt Faimoși, au ego-ul ridicat și trebuie să lase toți de la ei.”, ne mai spune Moroșanu.

VEZI și: Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel