Marian Cozma a slăbit 17 kilograme. Ce dietă a ținut artistul, dar și la ce obicei a renunțat definitiv: „Nu e greu”

Data publicării:
Sursa foto: Marian Cozma, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Marian Cozma, instagram

Marian Cozma a dezvăluit cum a reușit să slăbească 17 kilograme. 

Marian Cozma este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară. De-a lungul timpului, artistul a recunoscut că s-a luptat cu kilogramele în plus. Acum, Marian Cozma a ajuns la forma dorită și a dezvăluit ce dietă l-a ajutat să scape de kilogramele nedorite. 

Marian Cozma a slăbit 17 kilograme

Marian Cozma a mărturisit, în cadrul unui interviu recent, că ai nevoie întotdeauna de ambiție, pentru a ajunge la rezultatele pe care ți le dorești. Artistul a recunoscut că a urmat un regim recomandat de un prieten. Mai exact, interpretul de muzică populară a renunțat la carbohidrați. Totodată, Marian Cozma a renunțat definitiv la cină și consumă cât mai mult pește.  Artistul a reușit să dea jos 17 kilograme din cele 95 pe care le avea și care îl incomodau destul de rău. 

„Cea mai mare ambiție constă în ambiție. De slăbit a fost simplu, nu e greu, trebuie să ai ambiție doar. Am urmat un regim de la un prieten, turbo regim, este foarte greu, nu trebuie să mănânci carbohidrați. Poți mânca ce vrei, cât vrei, dar fără carbohidrați. Aveam 95 de kilograme. E o mare problemă dacă mă îngraș. Mi-au făcut analizeze și au ieșit puțin ciudat. Am slăbit 18 kilograme și mă simțeam rău. Încerc să ocolesc mâncarea de seară. Eu mănânc foarte mult pește, mă ajuta mult.”, a declarat Marian Cozma, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Copiii săi îi calcă pe urme

Marian Cozma a mărturisit că băieții săi merg adesea cu el la spectacole. Mai mult decât atât, artistul a precizat că micuții vor să îi calce pe urme și să ducă acest talent muzical mai departe. 

„L-am luat la spectacole, mai degrabă pe cel mic. El cântă cu vocea acum. Și cel mare cântă, dar el cred că va avea înclinație mai târziu.”, a mai precizat artistul.

Citește și: Iulia Vântur rupe tăcerea, după ce s-a zvonit că este însărcinată cu Salman Khan: "Am un anunț de făcut. Copilul e un dar de la Dumnezeu și îmi doresc să..."

Mara Bănică dezvăluie trăirile simțite după moartea tatălui ei. Care este cel mai important sfat primit de la el: „M-am dus în bucătărie și am început să spăl biberoane impulsiv”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel