Cum a reușit Ionuț Dolănescu să-și împace părinții, înainte ca tatăl lui să moară: „Am riscat foarte mult”

Data publicării:
Sursa foto: Ionuț Dolănescu și părinții, captură TV/ TVR 1
Descriere foto: Sursa foto: Ionuț Dolănescu și părinții, captură TV/ TVR 1

Ionuț Dolănescu a dezvăluit cum a reușit să își împace părinții. Cei doi nu își mai vorbiseră de 30 de ani.

Ionuț Dolănescu și-a împăcat părinții, cu ceva timp înainte ca tatăl lui să moară. Artistul și-a dorit din suflet ca cei doi să își vorbească din nou, mai ales că, de 30 de ani rupseseră orice legătură. Maria Ciobanu și Ion Dolănescu s-au iubit foarte mult în tinerețe, însă, la un moment dat, neînțelegerile dintre ei au dus la destrămarea căsniciei. Cei doi au dus un lung război după despărțire, însă fiul lor i-a ajutat să îngroape securea războiului, chiar înainte ca tatăl său să se stingă din viață.

Cum și-a împăcat Ionuț Dolănescu părinții, înainte ca tatăl lui să moară

Ionuț Dolănescu a povestit că s-a luptat din răsputeri să își aducă părinții la gânduri mai bune. Astfel că, artistul a pus la cale un plan bine gândit. Mai exact, acesta a vrut ca mama și tatăl lui să creadă că s-au întâlnit din întâmplare, în cadrul unei emisiuni TV. 

Totodată, Ionuț Dolănescu a considerat că părinții săi își doreau să revină la relații mai bune, însă nimeni nu făcea nimic în această privință.

„Am reușit, după 30 de ani, să îi împac și acesta este un lucru extraordinar. Era o emisiune în direct și am riscat foarte mult, pentru că tata putea să plece. El era un tip foarte radical. Am riscat foarte mult împreună cu doamna Elise Stan, dar iată că lucrul s-a întâmplat, până la urmă. Eu am început să plâng, mama a uitat și textul… a fost un moment foarte emoționant. Eu cred că ambii își doreau această împăcare', a declarat Ionuț Dolănescu pentru un post TV.

Ionuț Dolănescu: „Au fost suflete-pereche”

Artistul a recunoscut că momentul în care părinții săi și-au strâns din nou mâna, a fost cel mai fericit lucru din viața lui. De asemenea, acesta consideră că, deși nu și-au vorbit timp de 30 de ani, părinții săi s-au iubit enorm și au fost întotdeauna suflete-pereche.

„Sunt convins că părinții mei au fost suflete-pereche. Ei împreună au fost cel mai frumos cuplu din muzica noastră populară. Sunt convins că mama mea, Maria Ciobanu, a fost femeia vieții tatălui meu. Sunt convins că s-au iubit nebunește și probabil din această iubire exacerbată s-a născut și ura pe care și-au purtat-o timp de 30 de ani', a continuat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel