Mădălin Voicu, dezamăgit de prestația lui Theodor Andrei, la Eurovision. Pe cine ar trimite să reprezinte România la concurs

Data publicării:
Sursa foto: Mădălin Voicu, captură TV/ kanal D
Descriere foto: Sursa foto: Mădălin Voicu, captură TV/ kanal D

Mădălin Voicu a recunoscut că este revoltat, după prestația lui Theodor Andrei, la Eurovision.

Semifinala Eurovision 2023 a avut loc pe data 11 mai 2023. Din nefericire, Theodor Andrei, reprezentantul României, nu s-a calificat în finală. În urma voturilor, artistul a fost eliminat din competiție. printre vedetele care au comentat această situație se numără și Mădălin Voicu, care a recunoscut că este dezamăgit de rezultat.

Mădălin Voicu, dezamăgit de prestația lui Theodor Andrei, la Eurovision

Mădălin Voicu a mărturisit că este dezamăgit de cum s-a desfășurat concursul anul acesta. Acesta este de părere că Andra sau Delia ar putea reprezenta România la Eurovision, deoarece au mult mai multă experiență, motiv pentru care pot să țină un adevărat spectacol.

„Cel care selectează sau își pune votul cine să ne reprezinte trebuie să fie autorizat, să aibă experiență, să aibă un cuvânt de spus. Dar, toată Europa e praf în zona artistică. Nu am informații despre buget, dar, dacă tot cheltuiești niște bani, măcar să alegi pe cel mai bun. Nu știu cum vor justifica tot. Eu le-aș trimite pe Andra și pe Delia la Eurovision. Sunt personalități, nu persoane. Au carieră, nu mai trebuie să dea concurs, să se evidențieze. Au toată stima și respectul meu. Așa, dacă trimitem pe oricine, nu ajungem nicăieri', a spus dirijorul, potrivit impact.ro.

Ce spune Mădălin Voicu despre prestația lui Theodor Andrei

Mădălin Voicu susține că a fost una dintre cele mai slabe ediții. Cât despre Theodor Andrei, acesta a spus că nu este el vinovat de cele întâmplate și că a dat tot ce a putut. 

„Încerc să mă abțin, dar sunt revoltat. Nu e vorba despre prestația artistică a acestui tânăr, ci de tot Eurovisionul. A fost o rușine. Dacă luăm prin comparație, a fost cea mai slabă ediție, după părerea mea este o degradare a acestui concurs. Dar, noi suntem vinovați. E vorba despre comisia care îi trimite pe toți la Eurovision. De aici pleacă prostia. Problema este calitatea, nu cine ne reprezintă. Trebuie să fie în comisie oameni cu experiență. Nu poți să alegi, ca jurat, pe oricine, pentru că ai tu o bucurie la un anume gen muzical. Aici este vorba despre cum a ajuns Andrei acolo, nu ce a făcut el pe scenă. Theodor Andrei a făcut ce a putut', a adăugat acesta.

Horia Moculescu, reacție acidă, după ce România a ratat finala Eurovision 2023

Horia Moculescu s-a arătat dezamăgit de semifinala Eurovision 2023. Artistul este de părere că România nu trfebuie să mai participe la Eurovision. În acest sens, Horia Moculescu a transmis și un mesaj pentru Dan Turturică, șeful TVR.

„La premise mizerabile, rezultatul final e și mai mizerabil. Am primit primele reacții din partea norvegienilor cu ceva timp înainte de concurs, după ce ei au vizionat acel videoclip de prezentare a reprezentantului nostru.

Ei au spus că îi durea carnea uitându-se la ceea ce am făcut noi. Și nici atunci nu am luat în seamă un ultim semnal de alarmă. S-au făcut niște greșeli impardornabile', a declarat Horia Moculescu, potrivit playtech.ro.

Horia Moculescu cere socoteală TVR-ului

Horia Moculescu susține că TVR-ul ar trebui amendat și că nu s-au făcut pregătirile necesare pentru ca prestația lui Andrei Theodor să fie într-un cadru de spectacol.

„Cine l-a trimis pe copilul ăla pe scenă, într-o sală cu mii de locuri, absolut singur. Toți ceilalți au o avut o coregrafie, ceva! Noi nici măcar un desen pe fundal! Ar trebui ca producătorii show-ului nostru să fie amendați! M-am săturat de acel Dorel din TVR! Cineva trebuie să ceară să se dea socotoleă pentru banii de la buget, mulți sau puțini, de care ne-am bătut iar joc. Iar despre copilul acela, despre băiatul nostru, ce ar mai fi de spus? Visele lui s-au năruit la miezul nopții de după concurs. Nu știu cum și când ne vom întoarce după o asemenea rușine!', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel