Mara Bănică, suspectată de Daniela Gyorfi că ar fi amanta soțului ei: „Au fost niște poze”

Data publicării:

Daniela Gyorfi și partenerul său de viață au făcut publice mai multe detalii din interiorul căsniciei lor.

Daniela Gyorfi și George Tal au răspuns pozitiv celei mai „picante” provocări ale lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV. Astfel, cei doi parteneri de viață au fost invitați în cadrul rubricii picante, unde au fost nevoiți să dezvăluie anumite detalii picante din viața lor, pentru că, în caz contrar, trebuiau să mănânce iute. Astfel, una dintre întrebările primite de artistă, la care aceasta a fost extrem de sinceră și asumată, a fost aceea de a spune dacă și-a suspectat vreodată soțul că ar fi înșelat-o. Răspunsul oferit de Daniela a fost unul extrem de neașteptat.

„Eu l-am suspectat (n.r l-a văzut pe George într-o fotografie d-a Marei Bănică), după care mi-a zis Mara că nu, că au fost doar niște poze. Ok, o cred pe Mara, dar am suspectat și am mai suspectat niște domnișoare, dar tu mi-ai zis doar una să zic. Și nu numai din muzică, ci și din modă, nu mai zic dansatoare.”, a declarat Daniela Gyorfi în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Vine vara în România! Când vom avea 33 de grade în termometre. Busu: „Sunt temperaturi de iulie, e foarte cald”

Ce bărbat i-a făcut avansuri Danielei Gyorfi

Altă întrebare primită de cei doi îndrăgostiți a fost aceea de a spune ce bărbat cunoscut i-a făcut avansuri blondinei. Astfel, chiar dacă mărturisește că primește adesea complimente pentru aspectul său fizic de invidiat, Daniela Gyorfi spune că niciodată nu a privit aceste cuvinte mai departe atât, întrucât are ochi doar pentru partenerul său de viață.

„De când sunt cu George, toată lumea știe că am ochii doar ațintiți către el. Că mă mai duc la un spectacol și zice cineva că arăt bine, asta nu înseamnă că îmi face curte, sunt complimente.”, a continuat artista.

„Sunt de acord cu tine, Daniela.”, a spus partenerul său de viață.

Citește și: Elvira Deatcu, replică neașteptată pentru Ioana Ginghină în direct: „Noi totuși ne știm de atâția ani, nu te superi pe mine...”

Cu ce femeie din showbiz îl vede pe George

Altă întrebare la care a fost nevoită să răspundă artista a fost cea în acre să denumească un nume feminin din showbiz-ul românesc alături de care l-ar vedea pe propriul său parteneru de viață. Răspunsul acesteia a luat pe toată lumea prin surprindere.

„Dacă nu ar fi căsătorit cu tine, cu cine din showbiz-ul românesc s-ar potrivi soțul tău?”, mai spune una dintre întrebările primite de artistă.

„Cu Andreea Bălan, pentru că face repetiții, trebuie să-i care toate garderobele alea. Nu știu de ce, este o fată luptătoare, mie îmi place, e un compliment, că e frumoasă fata, tânără. Ce compliment mai mare vrei?”, a declarat blondina.

„Mie îmi plac femeile pe fizic, în general mi-au plăcut așa. Nu te mai uita strâmb, că asta e situația.”, a completat George, partenerul său.

Te-ar putea interesa și: Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel