Elvira Deatcu, replică neașteptată pentru Ioana Ginghină în direct: „Noi totuși ne știm de atâția ani, nu te superi pe mine...”

Data publicării:
Elvira Deatcu, Ioana Ginghină, captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Elvira Deatcu, Ioana Ginghină, captură video Youtube/ La Măruță

Elvira Deatcu și Ioana Ginghină au vorbit despre stilul de viață pe care ambele îl au în prezent.

Ioana Ginghină a decis să renunțe la stilul de viață vegan, după ce a avut la baza alimentației sale astfel de produse timp de 8 ani de zile. Vedeta a luat această decizie după ce a avut o discuție cu medicul specialist, care a îndrumat-o să-și ia din nou proteinele din produsele animale, întrucât analizeze nu îi ieșiseră deloc bine în ultima perioadă. Vedeta povestește și cum a ajuns să fie vegană, această decizie aparținându-i în mare parte fiicei sale. Când a auzit această poveste, Elvira Deatcu a intervenit și ea imediat. 

Ioana Ginghină: Am zis să încep cu cărnița, am ținut 8 ani. Am ținut din cauza fiicei mele, ea avea 8 ani, si tu pentru cine gătești în casă? Am zis că e doar un moft și că nu durează.

Elvira Deatcu: Eu n-am știut că Ruxi n-a mâncat carne, dar nici nu cred că este indicat, eu am acest semn de întrebare. Noi totuși ne știm de atâția ani, nu te superi pe mine, dar eu cred că când faci o opțiune tu, adultul, pentru copilul tău.. el are nevoie să-și ia vitaminele. Ai vorbit cu un medic?

Ioana Ginghină: Ne-am dus la trei nutriționiști atunci și ne-au zis că dacă mănâncă proteină animă, ouă mai ales și albuș e ok, nu se întâmplă nimic, dar să am grijă să aibă proteina în alimentație.

Te-ar putea interesa și: Cum a slăbit Bursucu 30 de kilograme în doar câteva luni: „Dacă nu am ținut toate dietele din lume...”

Motivul pentru care fiica Ioanei Ginghină a decis să fie vegană

În continuare, actrița a povestit și motivul pentru care fiica s-a a decis de la o vârstă extrem de fragedă să devină vegană, lucru care a „obligat-o” într-un fel sau altul să-i respecte decizia. În paralel, Elvira Deatcu spune că ea nu s-a gândit niciodată să ia o astfel de decizie, întrucât se declară a fi un mare fan carne.

Ioana Ginghină: Noi aveam găini, pe care le țineam ca să fie carnea ok și ea vedea că mai dispare câte o găină, ea le dădea nume, iar când a văzut că tot dispar s-a prins. Și nu a mai vrut să mănânce carne. Acum mă vede pe mine că mănânc, eu mănânc cu foarte mare poftă și se mai uită așa la mine „cred că mă apuc și eu de carne”. Eu eram cu pumnul de suplimente, mă deprima.

Elvira Deatcu: Niciodată nu m-am gândit. (n.r. să renunțe la carne)

Ioana Ginghină: Eu nu am cu sarmalele, cu carnea tocată, la început nu mâncam carne, după care mi-a zis doctorul să-mi fac o ciorbă de oase pentru colagen. Și zic cum, eu sunt vegană și dau shot de ciorbă de oase?

Elvira Deatcu: Eu am făcut o ciorbă de salată și de lobodă, și am și de dulce mâncare frumos, soțul a făcut cannelloni, deci nu mă tentează varza și urzicile. 

Ioana Ginghină: Mie nutriționistul mi-a zis să nu rup carnea acum, de 2-3 ori pe săptămână.

Citește și: Motivul uimitor pentru care Theo Rose nu poartă inelul de logodnă. A fost luată la rost de Teo Trandafir



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel