Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Data publicării:
Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews
Descriere foto: Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea a făcut noi previziuni pentru toate semnele zodiacale, pentru perioada următoare.

Pe data de 8 aprilie am intrat în luna de Dragon, care se va încheia pe 8 mai și care vine cu o serie de noi provocări pentru zodii, anunță Anca Dimancea, în cadrul emisiunii realizate pe WowNews.

 

Șobolan

Luna nu este rea deloc. Avem cu o potențare a prosperității și a planului profesional, însă Dragonul le aduce putere pentru că este zodie aliată, au și o stea benefică, de prosperitate. Ei nu ar trebui să aibă probleme în general, își revin pe diferite planuri. Este timpul pentru noi proiecte, pentru o mai bună aspectare a ceea ce înseamnă prosperitatea lor.

Bivol

Este o lună în care sunt puțin mai afectați, cu mici dezamăgiri și trădări. E foarte important cum abordați fiecare situație din plan profesional. Dacă aveți răbdare, știți să comunicați în fața superiorilor sau cu partenerii, aveți o lună minunată. Puțin mai multă grijă pentru cei care lucrează cu metale ascuțite, aveți un mic potențial de accidentări.

Tigru

Este o lună cu putere atât în plan financiar, cât și profesional. Aveți energie, aveți grijă ce faceți cu ea. Foarte multă intuiție pe care ar trebui să o ascultați, să puneți toate lucrurile la punct. Întâlniți oameni care vă dau sfaturi bune, intervin pentru voi, mai ales dacă cereți ajutor. Este o lună relativ bună și pentru dragoste.

Iepure

O lună excepțională din toate punctele de vedere, mai puțin pe planul sănătății în anumite momente. Succes pe plan profesional, dar și personal, social, puteți să porniți proiecte, să vă faceți planuri și chiar în planul dragostei nu ar trebui să existe impedimente. Totuși, Dragul vă poate pune niște obstacole uneori.

Dragon

Aceste două luni sunt cele mai grele din an pentru ei. Se dublează steaua bolilor. Poate să fie ceva mai afectat decât Bivolul, pentru că apare această dublare. Asta poate să însemne și îmbolnăvirea relațiilor. Încercați să nu aveți așteptări de la alții, să vă faceți treaba voastră și să nu riscați inutil, având așteptarea că va ieși ceva. 

Șarpe

Împarte cu Dragonul steaua 2 a bolilor. Pentru ei va fi ceva de învățat în plan spiritual, poate fi o încercare mai grea, dar și una mai ușoară și plăcută. Depinde fiecare ce acțiuni face, ce gândește. Trebuie să aibă mare grijă la sănătate, la sistemul digestiv, la ce consumați și atenție și în cuplu, se poate să fie fie o despărțire, ceartă, discuție, nu vă simțiți înțeleși.

Cal

Au o dublare a stelei 7, înseamnă o atenție mărită din partea voastră la posibile accidentări, trădări, minciuni. Atenție la reacțiile mai agresive pe care le aveți atât verbale, cât și fizice. Mai poate fi o afectare a sănătății, o operație. 

Oaie

Este o lună nu foarte rea, doar că pot avea mici trădări, frustrări, nemulțumiri, vă simțiți și neînțeleși, se pot face mici nedreptăți la adresa voastră. Încercați să răspundeți cu eleganță unor provocări. Astfel, steaua este superbă, 9, care aduce și prosperitate și multiplică. 

Maimuță

O duce mai bine decât Oaia, pentru că este în zodia aliată. Va avea parte de prosperitate, îmbunătățiri pe planul profesional. Luna mai se anunță una superbă. Ambele luni sunt la fel de bune. 

Cocoș

Aveți o lună proastă, dar vă salvează prietenul aliat, Dragonul. Este o dublare a stelei 5, a dezastrelor. Trebui să aveți grijă la tot, la relații, la planul financiar, profesional, sănătate. E bine să nu riscați cu sănătatea.

Câine

Vine multă creativitate, trebuie să profite. Cei singuri îți pot găsi jumătate, dar sigur va fi cu obstacole, din cauza Dragonilor. Trebuie să nu fiți exuberanți, astfel încât să gestionați situațiile cât mai bine. Cei care vor să facă un curs, vor fi foarte câștigați.

Mistreț

Este o lună frumoasă, pentru că nu se opune nimic, Dragonul nu-i afectează în niciun fel, dar le dă mai multă energie. În plan profesional au idei foarte multe, dar trebuie să vorbească persoanei potrivite. Puteți obține și o poziție mai frumoasă, dacă cereți. Este o lună cu multă muncă, dar veți culege roadele.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel